Annonse

To rekorder under årets Brandval Cup

Det ble satt både deltakerrekord og varmerekord under årets utgave av Brandval Cup. Dagen bød som vanlig på strålende sommervær, og været har etter hvert blitt en snakkis blant både arrangører og deltakere på cupen. Alle som har vært med noen år husker den ene timen det har regnet i løpet av alle de tolv årene Brandval Cup har blitt arrangert.

– Vi er vel kanskje den eneste cupen som ber alle om å ta med solkrem når vi sender ut invitasjon til cupen, smiler cupleder Arild Bjerke under den strålende solen.

SE BILDER OG VIDEO NEDERST I ARTIKKELEN.

Spesielt god atmosfære

Men det er ikke bare godværet som har bidratt til at Brandval Cup også i år har erfart ny deltakerrekord. Hele 77 lag hadde funnet veien til Brandval lørdag, og mange som Mittkongsvinger.no snakket med trekker frem at de er spesielt fornøyde med den gode atmosfæren, fantastiske baneforhold og at det er en veldig kompakt cup.

– Vi trodde grensen var nådd da vi hadde over 50 lag, men vi synes det er så fint at stadig flere lag vil delta, så vi gjør alt vi kan for å legge til rette. Lagene kommer fra Indre Østland fotballkrets, men i år har vi også gjester fra Sørum og Gjelleråsen, så det er veldig koselig, kan Bjerke fortelle.

Gode skussmål

I år var også representanter fra Indre Østland fotballkrets til stede for å ta pulsen på cupen. Og Pål Erik Heimstad og Tor Arne Volden var tydelig veldig fornøyd med det de så og hørte, og ga arrangøren gode skussmål.

– Det som slår meg er gjestfriheten. Her står det folk i gule vester som smiler, hilser og hjelper til. Det er flott at alt er sentrert, og det er god stemningen her, sier Heimstad og smiler.

– Hva er oppgaven deres her i dag?

– Vi skal prate med flest mulig i dag, vi ønsker å formidle gode verdier og holdninger, og dette er en ypperlig mulighet å snakke med de mellom 7 og 12 år og ikke minst foreldre og foresatte, sier Tor Arne Volden.

Det er flere som trekker frem gjestfriheten på Brandval Cup, og i følge Arild Bjerke er det et team på rundt 80 dugnadspersoner som sørger for at alle oppgaver blir tatt hånd om i forkant og under cupen.

– Mange i arrangørgruppa har vært med i alle tolv årene, så her er det mye erfaring og kompetanse. Jeg vil nesten si at vi har «Premier League-tilstander» på gresset, og vi synes det er viktig med fine premier. Hele påmeldingsgebyret går faktisk til premier, forteller Bjerke.

Cup uten musikk

En av dem som har vært med lenge er speaker Svein Moen. Han har kontroll på all informasjon som skal ut til riktig tid, og har god hjelp i Jens Erik Olafsbye.

– Som dere kanskje legger merke til spiller vi ikke musikk på høyttalerne mellom kamper og informasjon. Vi ønsker at både spillere og publikum skal kunne ha den gode samtalen, så vi velger å skille oss ut litt, sier speaker Svein Moen over høyttalerne på banen.

Og det ser ut til at folk liker ideen, for praten går lett blant både små og store rundt alle banene hele tiden.

Mirja Holtet kåret til Årets Brandvalitt

Brandval Idrettslag kåret også Årets Brandvalitt under cupen lørdag. Mirja Holtet er sportslig leder for yngres avdeling og styremedlem i idrettslaget, og ble hedret med mange fine ord og en flott pris for sin innsats.

Hun var også ansvarlig for premieutdelingen, og av premieutdelingene som Mittkongsvinger.no overvar, var det tydelige at de unge spillerne også var fornøyde med både dagen og premiene.

Så gjenstår det å se om det blir nok en ny deltakerrekord og ikke minst like vakkert vær på Brandval Cup neste år.


 

 

 

Facebook Comments