Annonse

Han er ny daglig leder i Kongsvingers Golfklubb

15227877_1253769941311164_1706888151_n
Daniel Larsson ser frem til å starte jobben som daglig leder i Kongsvingers golfklubb, og bidra til å løfte klubben ytterligere. Foto: privat

Kongsvingers Golfklubb har i høst jobbet med å få på plass en ny daglig leder i klubben, og i en pressemelding i ettermiddag kan klubbens styre opplyse at Daniel Larsson er ansatt for å ha det daglige ansvaret fremover.

Mittkongsvinger.no har i ettermiddag hatt en prat med styreleder Nils Gunnar Venberget i golfklubben om ansettelsen.

– Hva har vært de viktigste vurderingene klubben har gjort når det gjelder ansettelse av ny daglig leder?

– Det har vært viktig for å oss å ha et lokalt fokus ved ansettelsen. Vi ønsker kontinuitet og en person som kan bli en stund. Vi har hatt flere daglige ledere som har vært her 1-2 år og forsvunnet, og det er ikke heldig for klubben, sier Venberget.

Han sier også at det er viktig for klubben å rekruttere nye, yngre medlemmer, og at det derfor er postitivt å få inn en person med et yngre nettverk.

– Vi må jo innrømme at snittalderen begynner å bli litt høy i klubben, og vi trenger yngre krefter som har større appell blant barn og yngre folk, smiler Venberget.

Det var 10 personer som søkte den ledige stillingen, og i følge styrelderen var det mange gode kandidater.

Ti gode kandiater

– Av søknadene var en person fra Egypt, 3 fra Sverige og resten var norske. Det var kun en kvinnelig søker, og hun fikk en annen jobb samme dag vi skulle kalle henne inn på intervju, forteller styrelederen i klubben som nettopp har blitt kåret til Norges beste golfbane for tredje året på rad.

Han er veldig fornøyd med valget på Daniel Larsson, og ser frem til at han skal jobbe med de viktige oppgavene å utvikle klubben videre sammen med styret, medlemmene og spillerne.

– Daniel er en flink kar som er vant til å drive butikk. Vi skal leve av inntekter fremover, og da blir de viktigste fremover å jobbe med sponsorene, medlemspleie og rekruttering, samt andre inntektsbringende aktiviteter, sier Venberget.

styretgk
Styret i Kongsvingers golfklubb mener de har ansatt en dyktig daglig leder, og har også lagt vekt på at han er lokal forankring for å få kontinuitet. Bak fra venstre: Claus Mæland, Ulrikke Holmberg Bråthen, Jon Krogstad, Hans Kjensjord. Foran styreleder Nils Gunnar Venberget. Jan Petter Torgersrud og Kaja Snare var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto: Irén Carlstrøm

Ser lyst på fremtiden

Daniel Larsson ser frem til å jobbe for en klubb som er for full fart fremover, og han spår en lys fremtid for klubben og golfbanen.

– Hvilke muligheter ser du for Kongsvingers golfklubb fremover?

– For det første er jeg veldig takknemlig for den tilliten jeg har fått som ny daglig leder i Kongsvingers Golfklubb og muligheten til å være med i den spennende fremdriften til klubben og golfbanen, sier han til Mittkongsvinger.no, og utdyper:

– Vi er for tredje året på rad kåret til Norges beste golfbane. Dette er ingen hverdagskost for noen golfklubb, så det er veldig viktig å bygge på dette videre på en best mulig måte.

Han mener det er et stort nasjonalt potensiale for klubben, og at det er viktig å markedsføre klubben på en best mulig måte, slik at enda flere golfere med venner tar turen til golfbanen Kongsvinger.

– Golfbanen viktig for hele regionen

– Helhetsopplevelsen man får på Kongsvingers Golfklubb er unik, og noe alle medlemmene våre er stolte av. Vi har et fantastisk anlegg og turområde med golfbanen som hjerte i sentrum. Vi har også en meget god restaurant i Max Ivan Lindkjølen som tilbyr lokale retter. Dette i sin helhet gir et meget bra inntrykk rundt Kongsvingers Golfklubb, sier han.

Han ser frem til å start arbeidet med å løfte klubben ytterligere, og håper at både næringslivet, kommunen og innbyggere ser potensialet i å ha Norges beste golfbane i området.

golfklubben
Kongsvingers golfklubb vant under World Golf Awards prisen for Norges beste golfbane for tredje året på rad. Foto: Irén Carlstrøm

 

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *