Annonse

Mange fikk ikke kjøpt billetter på Gjemselund i dag

Interessen har vært formidabel for å se Kongsvinger spille cupfinalen på Ullevaal, og før helgen var det de med sesongkort som kunne sikre seg billetter for å få se laget fra skogene spille finalen i cupen mot Rosenborg 20.november.

Av de 6700 billettene som KIL fikk tidelt totalt, kunne markedssjef Rune Lundgren fortelle til Glåmdalen i dag tidlig at det var under 1000 billetter igjen som var til salgs på åpent kjøp på Gjemselund i dag.

Etter en liten misforståelse på KILs nettsider om at det var to billetter til hver, ble det korrigert i dag, slik at hver person kunne kjøpe 10 billetter.

Folk har stått i kø i mange timer i kulda før billettsalget startet kl 14.00, og kunne dermed sikre seg billetter til cupfinalen.

Et par hundre personer som hadde møtt opp måtte gå hjem uten å få kjøpt seg billett, og må belage seg på å se kampen på annen måte. En del var skuffet over at de ikke fikk tak i billetter, men etter å ha stått i kulda i opptil flere timer, var folk raske med å komme seg inn i bilene sine for å få igjen varmen.

KIL sier på sine Facebooksider i ettermiddag at billettene er utsolgt, og henviser til sine nettsider for mer informasjon.

Dette er noen av de som ikke fikk kjøpt billetter til cupfinalen på Gjemselund i dag. 

 

 

 

Facebook Comments

Tags from the story
, , ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *