Annonse

Flere gull til Kongsvinger Kunstløp i KM og Innlandsmesterskapet

Det ble til sammen tre gullmedaljer til kunstløperne fra Kongsvinger Kunstløp da sesongens siste konkurranser gikk av stabelen i Lillehammer helgen.

Det ble arrangert både Innlandsmesterskap for hele Hedmark og Oppland samt Kretsmesterskap for Hedmark skøytekrets, som består av Storhamar, Hamar og Kongsvinger .

Kongsvinger kunstløp hadde med tre deltakere i år, og det er tredje året klubben stiller med deltakere på Innlandsmesterskapet og Kretsmesterskapet.

kunstløp2
Siri Bårdset Huatorpet (f.v), Charlotte Vrangsagen og Mille Marie Skarstad deltok på Kretsmesterskap og Innlansmesterskap i helgen. Trener Kristel Roots var fornøyd med jentenes innsats. Foto: privat.

– Første året tok vi to sølv i Kretsmesterskapet ved Ronja Bråten og Ingrid V. Jensen i klassene Cubs og Basic. I 2016 tok vi gull i Kretsmesterskapet ved Charlotte Vrangsagen. I år hadde vi med tre deltagere. Vi skulle vært fire, men en er dessverre skadet, sier Hilde Vrangsagen i Kongsvinger kunstløp.

Tre gullmedaljer

I år tok klubben hjem hele tre gulledaljer ved Mille Marie Skarstad og Charlotte Vrangsagen. Mille Marie ble kretsmester i klassen Cubs under 12 år og Charlotte ble kretsmester og Innlandsmester i klassen Cubs over 12.

Siri Bårdset Huatorpet var med i sin første konkurranse, og kom på en flott åttende plass i Kretsmesterskapet, og på 19.plass i Innlandsmesterskapet.

Kongsvinger kunstløps trener Kristel Roots, har flyttet fra Estland til Kongsvinger for å være kunstløpstrener, og hun kan fortelle at hun er veldig fornøyd med helgens resultater.

Det var 57 deltakere med på Innlandsmesterskapet, så konkurransen var tøff.

Nest år er det Kongsvinger kunstløp sin tur til å arrangere denne konkurransen, og klubben ser frem til å ønske kunstløpere fra hele Innlandet velkommen til byen og konkurransene.

Facebook Comments