Annonse

– Greit å være styreleder med så mange dyktige folk

Kongsvinger Idrettslag fyller 125 år 31.januar, og det ble feiret med en gedigen festforestilling i Rådhusteatret.

Rundt 500 inviterte gjester var til stede da det tradisjonsrike idrettslaget feiret innsats og prestasjoner i bredde- og toppidretten, og ikke minst alle frivillige ildsjeler og bidragsytere som alltid stiller opp slik at hjulene kan gå rundt – tiår etter tiår.

Mittkongsvinger.no fikk en prat med styreleder Jannicke Stenberg Mykkestue før prominente gjester fra nær og fjern strømmet til Rådhusteatret i kveld.

Hun kan blant annet fortelle at det er veldig greit å være styreleder for et idrettslag med så mange dyktige folk både i styret og ellers i klubbene.

– Man sitter jo ikke i et styre – man arbeider i et styre – men med så mange medlemmer i hovedstyret i KIL som brenner for idretten, er det faktisk en veldig fin jobb å ha, forteller den energiske styrelederen.

Hun har vært nestleder i Kongsvinger Idrettslag i fem år, og overtok styrelederjobben i fjor.

Med seg i styret har hun Jo Raabe, Kari Isnes, Brynjar Fredheim, Mette Haarr, Henning Kjøk, Kate Sønstebø og Linda Wang.

– Du vet, dette er folk som er vant til å ta i et tak, og kompetanse og oppgaver er så godt fordelt, så ting går faktisk veldig mye av seg selv, kan styrelederen fortelle. 

I tillegg til arrangementet den siste dagen i januar, skal Kongsvinger Idrettslag feire ut over året, blant annet med en «idrettsløype», der man skal vise frem alle idrettene i idrettslaget, der planen er å starte ved Skansesletta og ende opp ved Gjemselund. På veien kan man få ta del i alle de ulike idrettene som er representert i idrettslaget.

Men først står jubileumsforestillingen for tur. Hør hva Jannicke sa til Mittkongsvinger.no før arrangementet tirsdag kveld:

Facebook Comments