Annonse

– Jeg vil rykke opp med KIL

Den lokale spilleren Fredrik Mani Pålerud har i følge KILs nettsider signert på en ny kontrakt med klubben. Finnholt-gutten har tro på det som skjer i klubben, og føler seg derfor komfortabel med å forlenge kontrakten.

– Det er spennende tider i Kongsvinger. Det har vi allerede bevist, sier han i et presseskriv på KILs nettsider i dag.

– Fredrik er en fremragende gutt, står for kjempemye positivt, går foran og trener hardt. Han har hatt voldsom framgang og det er morsomt at Fredrik har troen på det vi holder på med og velger å signere for tre år, sier KIL-sjef Espen Nystuen i følge nettsiden.

palerud_lg30wtw183t516gze3vcv5w6q
Fredrik Mani Pålerud har forlenget avtalen med KIL og har store ambisjoner på vegne av seg selv og laget. Foto: KIL.no

Vil utvikle seg

I følge klubben har Fredrik Pålerud for alvor blitt en av KILs nye profiler, som har ambisjoner på vegne av seg selv og laget.

– Det er viktig at det blir snakket om oss også og at vi har klart å oppnå noe historisk med KIL. Vi føler at vi har bidratt til en enda stoltere KIL-historie. Det har vært veldig stort for meg som lokal spiller. Jeg har sett opp til KIL siden jeg var liten gutt, forteller Pålerud.

Han har det imidlertid ikke travelt, og mener det er store muligheter for utvikling i Kongsvinger, med mål om å komme seg videre på et høyere nivå etter hvert.

Store ambisjoner

22-åringen sier at det har løsnet litt det siste halvåret, og jobber nå for å bli mer stabilt på et høyt nivå.

 

– Vi må ha ambisjoner om å rykke opp til Tippeligaen. Vi kan klare det. Jeg vil rykke opp med KIL, sier Fredrik.

Han ser nå frem til en ny sesong, og motivasjonen er på topp.

– Jeg føler meg mer motivert enn noen gang, jeg er sulten på å bevise at vi kan rykke opp til Tippeligaen. Jeg følte at hele spillergruppa satt inne med mer poeng enn det vi fikk. Jeg er kjempemotivert, avslutter Fredrik Mani Pålerud.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *