Annonse

KIL signerer 3-års kontrakt med stortalent

Torsdag kveld ble det klart at KIL signerer den unge, lovende midtbanespilleren Martin Tangen Vinjor (17). Han kom til KILs juniorlag og NTG Kongsvinger høsten 2015, og debuterte allerede i fjor sommer for KILs a-lag i OBOS-ligaen.

– Martin kommer til å bli god, sier KIL-sjef Espen Nystuen på Kil.no.

Vinjorsignert
KIL signerte torsdag kveld en 3-års avtale med midtbanetalentet Martin Tangen Vinjor (17). – Han kommer til å bli god, men det er helt opp til ham selv, sier KIL-sjef Espen Nystuen. Foto: Erik Gusterud/Kil.no.

Nystuen kan fortelle at den lovende unggutten har fått mye tillitt i treningskampene nå mot sesongoppkjøringen, og at han har hatt god progresjon.

– Det er lett å se at gutten har et talent for fotball. Han har god orienteringsevne, god teknikk, god kombinasjonsevne og han kommer til å få veldig god fart, også på seniornivå, sier en fornøyd Espen Nystuen til Kil.no.

KIL-sjefen mener at Martin er meget spennende spiller, og at han har gode holdninger som over tide har vist at han tåler en del.

– Vi er veldig fornøyd med å ha signert Martin på en treårskontrakt, og som vi har gjort med flere andre her så kommer han til å få en tilpasset plan, sier han.

Nystuen sier at Vinjor  kommer til å få spille det han fortjener, og i hvert fall ikke noe mindre enn det han fortjener.

– Han tilhører en av de beste i sin årgang i Norge. Martin kommer til å bli god, men alt er opp til han selv, selvfølgelig. Vi gleder oss veldig til å se om han blir tatt ut til landslagssamling med G18 som tas ut i midten av mars, avslutter Nystuen.

 

Facebook Comments