Annonse

KIL spilte uavgjort mot Bryne

Det endte med poengdeling på Bryne stadion i kveld. Hjemmelaget hadde en farlig sjanse tidlig i kampen, men deretter var det KIL som var best. KIL hadde noen farlige cornere tidlig i kampen, men ellers skapte  laget få målsjanser. Etter hvert var det hjemmelaget som skapte de farlige sjansene på Bryne stadion.

bryan_1a6v4xpjwsz6s1rfke9k8iifc3
KIL delte poeng med Bryne på Bryne stadion i kveld. Foto: KIL Toppfotball.

Etter tretti minutter fikk KIL frispark i god innleggsposisjon. Kaptein for dagen, Martin Skjelbreid Ellingsen, har så langt i høst plukket målpoeng og midtbanespilleren fortsatte i dag. Ellingsen la perfekt inn og Kirill Suslov fikk stå helt alene å styre ballen i mål til KIL-ledelse.

Bryne skapte to store sjanser før pause, men KIL fikk blokkert både en farlig heading og et farlig skudd. Bryne var det farligste laget, men det var KIL som ledet til pause.

Etter pause var Bryne ekstremt nære utligning. Ett minutt ut i omgangen klemte Mads Bøgild til, men Fredrikson vartet opp med nok en god redning. På påfølgende corner reddet finnen nok en gang på godt vis. Magnus Grødem satte etter hvert ballen i mål, men ballen hadde allerede vært ute av spill.

Hjemmelaget tok initiativet i 2.omgang

Nieves og KIL hadde en stor sjanse etter et innlegg etter 59 minutter, men ellers var det hjemmelaget som hadde initiativet i kampen. Med om lag tjue minutter igjen å spille utlignet Bryne fortjent til 1-1. KIL fikk ikke klarert et innlegg og Brynes Magnus Grødem satte ballen i mål.

Bryne kjørte på med initiativet i kampen, men klarte ikke å skape mer enn halvfarligheter. KIL hadde et farlig frispark, men ellers lugget det offensivt. Det endte med poengdeling på Bryne stadion, noe som gir KIL to poeng for lite. 

Kampfakta

Bryne – KIL 1-1 (0-1)
Bryne stadion
1187 tilskuere

Gult kort, KIL: Maikel Nieves

0-1 Kirill Suslov (30)
1-1 Magnus Grødem (71)

KIL (4-4-2): Otto Fredrikson – Adrian Ovlien, Markus Skjellum, Kirill Suslov, Jørgen Richardsen – Harald Holter, Johan Wennberg (Hélio Pinto fra 62.), Martin Ellingsen, Ørjan Røyrane (Adem Güven fra 62.) – Mats Cato Moldskred, Maikel Nieves

Benken: Daniel Rojas, Emile Dadjo, Hélio Pinto, Adem Güven, Simen Stølen

Tekst og bilde med tillatelse fra KIL Toppfotball. 

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *