Annonse

Vil du sikre deg drakta til en KIL-helt?

KIL supporterklubb auksjonerer hvert år ut draktene til KIL-spillerne, og pengene de får inn går tilbake til Kongsvinger Toppfotball. Årets draktauksjon startet søndag kveld, og i løpet av kort tid har flere bud kommet inn. 14947669_10157689314240183_611628549936406569_n

Leder i supporterklubben Thomas Ramstad kan fortelle at de har hatt ansvar for draktauksjonen til KIL fra 2007, med unntak fra 2010-sesongen.

– Draktene vi auksjonerer bort i år er draktene som har blitt brukt i seriespill, og i og for seg i cupen, frem til det fantastiske oppgjøret i semifinalen i Drammen, forteller Thomas Ramstad.

Han understreker at draktene som ble brukt i cupfinalen på Ullevaal er en egen auksjon som Kongsvinger Toppfotball har ansvar for selv nærmere jul.

– Trøyene er signert av spilleren som har brukt trøya, og finnes i rød hjemmedrakt og hvit bortedrakt. Farge på keeperdrakt står spesifisert bak spillerens navn, kan Ramstad fortelle. 

Søndag kveld er auksjonen i gang for fullt, og budene har begynt å strømme på.

– Åpningsbud for alle trøyer er på minimum 400 kroner, og siste frist på å gi bud er mandag 12.desember kl 19.00, sier Thomas Ramstad.

– Hvordan legger man inn bud?

– Bud legges inn ved å sende en mail til supporter@kilsk.com. Man må by minimum 100 kroner høyere enn stående bud, men man kan gjerne øke med flere hundrelapper, forteller han. 

Rett etter auksjonen var i gang søndag kveld hadde det allerede kommet inn flere bud på både hjemme- og bortedrakter.

– Hvilke drakter tror du blir mest populær i år?

– Det er vanskelig å si. Nå har vi jo akkurat startet, men erfaringsmessig pleier de lokale spillerne å være populære, avslutter Ramstad, før han må oppdatere budene.

Vinnerne av budrundene får trøyene tilsendt i posten. Eventuelt kan de hentes og betales på Gjemselund. Supporterklubben gjør oppmerksom på at de trenger raskt oppgjør dersom draktene skal bli levert i god tid før julaften.

kil-mjondalen_19kotumihki151atqtwh3uxcio
Draktene til KIL-gutta bør være ekstra populære i år, mener Thomas Ramstad i Supporterklubben. Han minner om at draktene som auksjoneres ut nå er de som ble brukt i serien og til og med seminfinalen i cupen. Det er et eget opplegg senere for draktene som ble brukt i cupfinalen. Foto: Kongsvinger Toppfotball.
Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *