Annonse

Knallåpning av Norges beste golfbane i varierende vårvær

Dagen startet grått, så tittet sola frem, før regnet satte inn, men litt ustabilt værvær er ingen hindring for medlemmer av Kongsvingers golfklubb når det endelig er sesongåpning av det som har blitt kåret som Norges beste golfbane tre år på rad.

Rekordmange medlemmer deltok på åpningskonkurransen i dag, og daglig leder Daniel Larsson var veldig fornøyd med det første av mange arrangementer og events som står på programmet i løpet av sesongen.

golf1
Rekordmange medlemmer deltok på åpningskonkurransen på golfbanen i dag, og forholdene på banen ser veldig bra ut. Foto: Daniel Larsson.

– Hvordan er forholdene nå ved åpning av banen?

– Vi hadde håpet på en litt tidligere start, men på grunn av en tøff vår med mye snø og kuldegrader, måtte vi skyve litt på åpningen. Vi er uansett i rute med baneforholdene, så dette blir forhåpentligvis en bra og spennende sesong, sier Daniel Larsson til Mittkongsvinger.no.

82 fornøyde medlemmer kunne konstatere at forholdene på banen var veldig bra, og med god mat fra Max Ivan, som nå har ansvar for serveringen på Flerbrukshuset, var det god stemning på Liermoen.

Daniel Larsson ble ansatt som daglig leder i vinter, og han kan fortelle at de har brukt månedene godt for å forberede  programmet nå når sesongen starter for fullt.

Gratis golfkurs

– Det er selvsagt viktig å rekruttere enda flere medlemmer, men like viktig er det å ta godt vare på de medlemmene vi har og skape trivsel rundt flerbrukshuset, sier han.

Han kan fortelle at de ønsker å introdusere enda flere for golf, og har gratis golfkurs, hvorav de fem første kursene allerede er fullsatte.

– Vi har tre nye datoer i sommer, så det er gratis kurs annenhver uke frem mot høsten. Vi vil gjerne ha med både barn, ungdommer, kvinner og menn i alle aldre, fortsetter Daniel.

golf2
Max Ivan sørger for godt serveringstilbud til både golfere, turgåere og andre besøkende på flerbrukshuset. Foto: Daniel Larsson.

Flerbrukshuset som sosialt møtepunkt

For å pleie eksisterende medlemmer og gjestespillere har de en ny og oppdatert pro-shop på flerbrukshuset med bra utvalg, og på arrangementssiden kan han fortelle at det vil skje mye i 2017-sesongen.

– Vi ønsker et godt samhold i klubben og vi vil gjerne inkludere enda flere. Vi vil derfor ha events og happenings med afterwork-golf, grill og scramble-kvelder, trubadurkvelder og mye mer. Og det første vi legger opp til er 17.mai frokost, fortsetter Daniel.

– Hva er opplegget på 17.mai?

– Vi starter feiringen av nasjonaldagen på flerbrukshuset fra kl 9 med frokosttallerken og sprudlevann. Deretter blir det lagspill over 6 golfhull. Fra kl 12-17 har vi to bordsettinger på middag, og Max Ivan og Maxine kan fortelle at det allerede er fullt på den siste bordsettingen, men det er fortsatt noe ledig på den første fra 12-14, sier han, og legger til at det vil være muligheter for transport mellom sentrum og flerbrukshuset.

– I fjor fikk banen mye skryt fra gjestespillere fra hele Norge og Sverige. Hvordan ser det ut i år?

– Vi er så absolutt i rute, og det ser lovende ut i år også. I fjor hadde vi hele 3700 gjestespillere på banen, og vi håper på en økning i år, og at vi skal kunne tilby dem gode forhold hele sesongen, avslutter en fornøyd daglig leder i Kongsvingers golfklubb.

 

Facebook Comments