Annonse

Lars Henriksen fra Victory Dance tok VM-bronse i Tyskland

International Dance Organisation har arrangert VM i world ballet, jazz and modern championships i Wetzlar i Tyskland denne uken, og Lars Henriksen fra Kongsvinger Danseklubb – Victory Dance –  klatret sammen med sin dansepartner Camilla Hansen fra 2dance på Skedsmo opp på premiepodiet med en flott bronseplass i jazz duo.

14925277_1105944312859766_7476967317633817170_n-2
Glade bronsemedaljører under VM i Tyskland. Camilla og Lars til høyre. Foto: privat.

Tidligere i mesterskapet denne uken har Lars fått en 7. plass i jazz solo og en 10. plass i moderne duo med Camilla, og til slutt altå en bronsemedalje i jazz duo, også med  Camilla.

Godt samarbeid

– Samarbeidet mellom oss og 2dance er utrolig bra, og vi hadde aldri drømt om at det ville gi så gode resultater. Vi er kjempestolte av gutten vår, og må benytte anledningen til å takke 2dance og Camilla for å ha tro på ham, og tilrettelagt treninger, sier trener Ida Craig i Victory Dance til Mittkongsvinger.no.

Og det er en veldig fornøyd danser som kan reise hjem fra Tyskland med en bronsesmedalje.

– Bronsjemedaljen kom helt uventet for oss begge. Vi slet med uttaket hjemme i Norge og det var tilfeldigheter som gjorde at vi til slutt ble ett av de to parene som fikk dra til Tyskland for å representere Norge, forteller den glade bronsemedaljøren.

Han kan fortelle at de først og fremst var innstilt på å ha det gøy på gulvet og kose seg med dansen uavhengig av resultatet.

– Da vi var videre til semifinalen var målet nådd, og beskjeden om finaleplass kom som et sjokk. Vi danset muligens vår beste runde i finalen og var mer enn fornøyd med egen innsats, fortsetter Lars.

Overraskende medalje

Vel vitende om det høye nivået var de forberedt på 6. plass som også var antall par i finalen. Overraskelsen var derfor stor da de ikke fikk 6. eller 5. plass og når heller ikke 4. plassen.

– Jubelen sto høyt i taket da vi skjønte at vi hadde fått medalje. Pallplass og bronsje i VM var langt mer enn vi hadde turt å drømme om i februar i år da vi startet å danse sammen for første gang. Det andre paret som representerte Norge var Herman Keim og Selina Jappée som like gjerne sikret gullet for Norge, avslutter en fornøyd danser fra Kongsvingers danseklubb Victory Dance.

Ida Craig er veldig fornøyd med de gode resultatene i Tyskland.  Nå venter ei ny uke i Ørebro i Sverige for Lars og flere av danserne i Victory Dance, når VM i disco står for tur. Vi ønsker dem alle lykke til!

14925756_1106860699434794_882861869627345408_n
Camilla Hansen og Lars Henriksen tok en overraskende bronsemedalje under VM i jazz duo i Tyskland, og fikk anledning til å nyte plasseringen på podiet etter seremonien. Foto: privat.
Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *