Annonse

Oppfordring fra KIL-damene: – Kom og fyll opp Gjemselund på søndag!

Førstkommende søndag kl 15.00 går KIL-damenes første hjemmekamp mot LYN av stabelen, og det blir ikke hvilken som helst kamp.

I samarbeid med næringslivet i Kongsvinger inviterer KIL Damer hele Kongsvinger-distriktets befolkning til kronekamp. Det innebærer at alle kommer inn gratis, og det trekkes også ut premier på billettene.

– Vi vil sette rekord for KIL Damer på Gjemselund med minst 1000 tilskuere på tribunen, og håper at Kongsvinger-folket støtter opp om laget, og møter opp før kampstart kl 15.00 på søndag, sier trener Pål Håpne.

I den første seriekampen i år vant KIL 1-0 over Åsane i Bergen, og kaptein Ingvild Morken lover seier over Oslo-laget dersom Kongsvinger klarer å sette publikumsrekord på en damekamp på Gjemselund.

– Vi håper virkelig at Kongsvinger støtter opp om kvinnefotballen, og først og fremst dette hardtarbeidende og profesjonelle laget, og møter opp i hopetall på søndag, sier Brynjar Fredheim i KIL Fotball.

Da KIL Damer spilte sin første hjemmekamp i 1.divisjon mot Voss i 2012 kom det 748 tilskuere. Fem år senere er det på tide å sette ny rekord, og det skal kun 252 tilskuere ekstra for å nå målet.

Hør hva KIL-kaptein Ingvild Morken sier om oppladningen, laget og forventningene til søndagens kamp her: 

Facebook Comments