Annonse

Richardsen sikret KIL uavgjort mot Mjøndalen

KIL tok i mot Mjøndalen til årets første treningskamp på Gjemselund lørdag. Konklusjonen fra trener og spillere noen uker før seriestart 4.april er at det må jobbes godt de neste ukene for å løfte seg.

Det var Mats Cato Moldskred som sørget for at KIL tok ledelsen etter 26 minutter. men gjestene scoret rett før pause, og sørget for at det sto uavgjort etter halvspilt kamp.

Mjøndalen tok igjen føringen etter 80 minutter, og takket være en viktig sluttspurt med Jørgen Richardsens kanonskudd sju minutter før slutt, sikret KIL uavgjort.

Det var lite som stemte da KIL tok i mot Mjøndalen til treningskamp på Gjemselund lørdag, men scoringer av Moldskred og Richardsen sikret uavgjort. – Nå må vi jobbe frem mot seriestart 4.april, sier trener Hans-Erik Eriksen. Foto: Erik Gusterud/KIL.no.

Mye å jobbe med

Trener Hans-Erik Eriksen er glad for at laget fortsatt har noen uker til seriestart, og er var ikke fornøyd med det han så mot Mjøndalen lørdag.

– Jeg tenker at dette var en litt rotete forestilling. Vi er sløve når vi skal angripe og vi er sløve, i hvert fall i overgangsfasen, når vi skal forsvare oss. Det er noe seigt over oss, sier KIL-trener Hans-Erik Eriksen til KIl.no.

Etter det han så mener treneren at laget bør være fornøyde med resultatet på en dag der lite stemmer, og vil utdype det mer når han og trenerteamet har sett video og kan analysere kampen bedre.

Små justeringer

KIL-back Jørgen Richardsen, som sikret laget uavgjort, er enig med hovedtreneren at det er mye å gå på frem mot seriestart.

– Vi sitter ikke igjen med en veldig god følelse. Det er bra at vi får til en sluttspurt, men jeg føler ikke at vi får til det vi har lyst til. Jeg mener at Mjøndalen er et lag vi bør slå. Vi skal klare å spille de ut i større grad enn vi gjør. Det blir litt halvveis i dag, sier Jørgen Richardsen til Kil.no og fortsetter:

– Men det skal bli bedre etter hvert. Det er små justeringer som skal til før vi er betydelig nærmere der vi skal være. Vi skal absolutt ikke grave oss ned, for det er mye bra i dag også, men sett under ett er vi ikke fornøyd med det vi viste fram i dag.

Facebook Comments