Annonse

Surt tap for KIL syv minutter på overtid

Det ble et surt resultat for KIL etter at de tapte for Sandes Ulf 3-2 syv minutter på overtid.

– Det var en tung start for KIL mot laget fra Vestlandet, og allerede etter tretten minutter tok gjestene fortjent ledelsen etter scoring av Kjell Rune Sellin, skriver KIL på sine nettsider.

Guttene fra Sadnes Ulf var gode innledningvis, men KIL viste tendenser utover i kampen, uten at det å skape de store sjansene. Dermed stod det 0-1 til pause.

I starten av andre omgang resulterte et svakt forsvarsspill til at at Kent Håvard Eriksen kunne sette ballen i mål bak KILs målvakt Aleksey Gorodovoy, og laget fikk en verst tenkelig start på andreomgangen.

sandes
En tung kamp, men KIL klarte å hente opp ledelsen tre minutter på overtid. Men hele 7 minutter på overtid setter Mads Nielsen ballen i mål, og Sandnes Ulf tok med seg alle tre poengene hjem til Vestlandet. Foto: Kil.no.

Det ble imidlertid kamp igjen etter at Maikel Nieven spilte spisse gjennom, som ikke gjorde noen feil alene med keeper. Det var 1-2 og kamp igjen.

Tre minutter på overtid at Harald Holter sørget for 2-2, og det lå an til at hjemmelaget kunne ta med seg ett poeng fra en tung kamp, men hele syv minutter på overtid sørget Mads Nielsen for at Sandnes Ulf tok med seg alle tre poengene vestover.

– Ekstremt surt

eriksen
KIL-trener Hans-Erik Eriksen synes det var ekstremt surt å tape 7 minutter på overtid, men mener at fokus på være framover. Foto: Kil.no.

– Det er ekstremt surt at den kommer på overtid der. Det gir en elendig følelse og du får lyst til å spille ny kamp umiddelbart, kommenterer Hans-Erik Eriksen til Kil.no.

Det har vært en tøff start for den nye KIL-treneren og starten på sesongen for laget. KIL har kun tatt to poeng på seks kamper, men Eriksen mener det viktigste nå er så se fremover.

– Det så bra ut, men så får vi den på slutten som er sur. Men vi kan ikke være for følsomme, så nå handler det om å se fram til neste kamp, avslutter Hans-Erik Eriksen til Kil.no etter det sure tapet.

KAMPFAKTA FRA KIL.NO

KIL – Sandnes Ulf 2-3 (0-1)
Gjemselund stadion
1089 tilskuere

Gult kort: Niklas Castro, Harald Holter

Mål: 0-1 Kjell Rune Sellin (13), 0-2 Kent Håvard Eriksen (47), 1-2 Niklas Castro (53), 2-2 Harald Holter (90), 2-3 Mads Nielsen (90)

KIL (4-4-2): Aleksey Gorodovoy – Fredrik Pålerud (Dylan Murnane fra 68.), Adrian Ovlien, Markus Skjellum, Jørgen Richardsen – Harald Holter, Johan Wennberg (Mats Cato Moldskred fra 75.), Martin Ellingsen, Maikel Nieves – Niklas Castro, Adem Güven (Pär Ericsson fra 58.)

Benken: Simen Lillevik, Edvard Race, Dylan Murnane, Martin Vinjor, Fredrik Sjølstad, Mats Cato Moldskred, Pär Ericsson.

Facebook Comments