Annonse

Ny toppscorer på plass i KIL?

Tilbakemeldingene var udelt positive fra alle som fulgte KILs Facebook-sending live fra Gjemselund i går, da KIL-sjef Espen Nystuen presenterte Pär Ericsson som den foreløpig siste signeringen for klubben.

Pär Ericsson, eller Pärlan som han kalles, kommer fra Deje i Värmland, og startet sin fotballkarriere i Karlstad, før han ble kåret til årets nykommer i sin tid i Gais i 2009-sesongen. Han var lånt ut til Mjällby fra IFK Gøteborg i 2010, der han satte inn 25 mål.

Paar.JPG
KIL har signert en to års kontrakt med Pär Ericsson, og KIL-sjef Espen Nystuen er glad for å ha den rutinerte spilleren med allsvenskan-erfaring i klubben. Foto: Erik Gusterud/KIL.no

Skal bli måljeger

KIL-sjef Espen Nystuen er fornøyd med å ha fått Pärlan til Kongsvinger, og satser på at den rutinerte spilleren skal bli en farlig måljeger for laget.

– Pär er en spiller med voldsom kraft, han har fart og er god foran boksen. Vi har tro på at han vil ha gode avslutninger og lage mål, sier Espen Nystuen under livesendingen på Facebook. 

Den tidligere allsvenskan-spilleren har slitt litt de senere årene, og etter at Mons, som han spilte for i Belgia gikk konkurs, har han vært innom flere lag, nå sist Jönköping Södra.

En ny start i KIL

Pär Ericsson ser frem til å spille i KIL, og selv om han ikke kjenner klubben eller OBOS-ligaen så veldig godt, har han et godt inntrykk av laget.

– Jeg vil få en ny start, og tror KIL vil passe meg bra. Det virker som en liten klubb som tenker som en storklubb, og jeg ser frem til spille her, sier Pär Ericsson til KILs Erik Gusterud.

Espen Nystuen er trygg på at den nysignerte spilleren vil blomstre i KIL, og mener at Ericssons fysikk og teknikk er intakt, men at med tillit og tålmodighet er det mentale snart på plass.

– Pär er mer enn god nok, og er en spillertype vi trenger, som utfyller andre på laget, sier han.

KIL sier at de er fortsatt ikke i mål med signeringer enda.

Facebook Comments