Annonse

Vel gjennomført Politi-NM i golf i Kongsvinger

Politiet valgte Kongsvingers golfbane da de gjennomførte sitt NM tirsdag og onsdag denne uka.

Hele 98 deltakere deltok i mesterskapet, og i følge daglig leder Daniel Larsson har det vært et meget vellykket arrangement.

politi-nm2
98 deltakere fra hele landet deltok i Politi-NM i golf i Kongsvinger i helgen. – Vi har fått veldig positive tilbakemeldinger på arrangementet, og dette er god markedsføring for oss, sier daglig leder Daniel Larsson. Foto: privat.

– Det er veldig stas at vi ble valgt som bane for gjennomføring av årets mesterskap for politiet, og basert på tilbakemeldingene vi har fått er de veldig fornøyd med både bane og gjennomføring av arrangementet, forteller Daniel Larsson.

På tirsdag var det bankett på Flerbrukshuset med mat fra Max Ivan, og Larsson trekker også frem den unike dugnadsånden som råder i klubben.

– Alt går jo på dugnad, og når så mange bidrar til å lage slike profesjonelle arrangement her, blir man veldig stolt, fortsetter han.

God markedsføring

Larsson understreker at turneringer i Kongsvinger gir veldig god PR og markedsføring for Kongsvinger som destinasjon.

vinner
Geir Leknes gikk seirende ut av turneringen.

– Mange som deltar har også bekjente som spiller golf, og når de anbefaler dem å komme til Kongsvinger for å spille golf gir det veldig positive ringvirkninger for oss. I tillegg gir det oss viktige inntekter til klubben, så nå er det bare å se frem til flere turneringer ut over sesongen, sier han.

Neste store turnering for Kongsvingers Golfklubb er Norsk Senior Golf sin uttaksturnering med 120 deltagere, som går av stabelen 25.juni og den svensk-norske turneringer Borderland Open 19. og 20.august, der de forventer opp mot 140 deltakere.

Vinner av Politi-NM ble forøvrig Geir Leknes, som drar til Island for å kjempe om en ny tittel.

 

 

Facebook Comments