Annonse

Forventningsfullt møte med Nissen på julegateåpning

Torsdag ettermiddag var flere hundre barn samlet i amfiet ved Gågata, og de ventet så forventningsfullt på Nissen, som kom fra Holtberget sammen med Nissemor og alle nissebarna sine. Og så – plutselig – hører de bjellene fra hesten, og bortover Jernbanegata kommer han kjørende.

Det er den store, snille Nissefaren som vi alle kjenner så godt igjen, som har tatt turen ned til sentrum i Kongsvinger i år også. Og som vanlig har han med seg både musikalske og søte gaver til alle barna.

De søte nissejentene fra Jump danset så vakkert foran alle barna i amfiet, og under glasstaket i Gågata ventet enda flere nissejenter og nissegutter fra Speideren på å dele ut godteposer til alle de små.

Eneste problemet i år var at Musikknissen hadde brukt opp stemmen sin på Ullevaal på søndag, så han hadde litt problemer med å hjelpe selveste Nissefar med å synge i år.

Men det så ikke ut til at barna brydde seg stort om det. De tok hverandre i hendene og gikk rundt juletreet og sang julesanger av full hals.

På Kongssenteret var det også tettpakket med barn som ville se Julenissen og starte advent med å synge noen julesanger sammen med ham. Og selvsagt – som seg hør og bør av en snill Julenisse – hadde han med seg godteposer som han delte ut til alle barna der også.

Så er det endelig jul i gatene i Kongsvinger igjen…

Se noen av dem som var samlet til julegateåpning i Kongsvinger: 


SE GLIMT FRA JULEGATEÅPNINGEN HER: 

Facebook Comments

Tags from the story

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *