Annonse

Maxine blir sjef på restauranten i Flerbrukshuset på golfbanen

Fra i dag drifter Max Ivan AS restauranten på Flerbrukshuset på Liermoen, og det er datteren Maxine Lindkjølen som vil ha ansvaret for serveringen ved Norges beste golfbane.

maxine
Maxine Lindkjølen blir daglig leder for restauranten på Flerbrukshuset på Kongsvingers Golfklubb, og gleder seg til å ta i mot både golfere, turgåere og andre som vil kose seg med god mat i flotte omgivelser. Foto: Irén Carlstrøm

– Hva slags konsept ønsker dere å lage på Flerbrukshuset?

– Det viktigste for oss er å gi et godt tilbud både til golfere, turgåere og andre som bare vil ta turen og nyte litt god mat i fantastiske omgivelser. Vi kommer til å lage en del aktiviteter etter hvert med grillaftener, after-golf og andre opplegg, forteller den nye daglige lederen av restauranten.

– Siden det er Max Ivan som står for matkonseptet blir det kanskje noe som kjennertegner nettopp han?

– Ja, vi har flere varme retter, selvsagt med vilt på menyen, og også pappas favoritt, som er entrecote. I tillegg blir det en fast ukesmeny, enklere retter, baguetter og vafler, sier Maxine.

De overtar driften i dag, og da Mittkongsvinger.no var innom på morgenen i dag var det full fart med innflytting, ommøblering på kjøkkenet samtidig som seniorgolferne skulle handle litt før de skulle ut på sin runde.

– Vi kommer til å ha en skikkelig markering med offisiell åpning om noen uker, men vi har åpent hver dag mellom kl 9-20, så hit kan alle komme fra og med i dag, sier hun.

Blir sjef på kort varsel

Selv om Maxine ble «kastet» inn i prosjektet, og fikk vite om at hun skulle ta over driften av restauranten på Flerbrukshuset i forrige uke, tar hun utfordringene på strak arm.

– Jeg har jo vokst opp i bæremeisen på kjøkkenet til pappa, og er poteten i firmaet. Jeg kommer til å ha ansvaret her, men har med meg tre personer til som skal hjelpe til, forteller hun.

Maxine spiller golf selv og vet hvor viktig det er med et godt mattilbud når man har gått en runde, men er opptatt av at tilbudet er for absolutt alle. De kommer også til å leie ut lokalene for de som ønsker det, og ser potensialet i å kombinere driften av Flerbrukshuset med aktiviteter og tilbud de også har på Kvernenga på Skotterud.

– Vi håper at folk fra både nær og fjern vil sette pris på tilbudet og ikke minst at dere bruker oss. Vi skal vi sørge for å levere gode matopplevelser, og ser fram til å ønske alle velkommen, avslutter Maxine Lindkjølen innimellom beskjeder og oppgaver.

Hør hva Maxine Lindkjølen sier om restauranten på Flerbukshuset her. 

Facebook Comments