Annonse

Såheim Bjørkli: – Bruk sjansen til å si din mening nå

Elin Såheim Bjørkli (AP) er kommunestyrerepresentant og leder av planutvalget. Lørdag satt hun på politikerbenken under Bylab i servicetorget for å snakke med innbyggere om byutviklingsprosjektet Kongsvinger2050.

Mittkongsvinger.no var innom servicetorget lørdag i 13-tiden for å ta Kongsvinger-folkets engasjement på pulsen, men bortsett fra Såheim Bjørkli, var det kun to andre representanter fra kommunen til stede.

HØR HVA ELIN SÅHEIM BJØRKLI MENER ER VIKTIG FOR BYEN FREMOVER I INTERVJU NEDERST I ARTIKKELEN.

– Her var det stille. Hvordan har pågangen vært så langt i dag, Elin?

– Det har vært veldig få innom her foreløpig i dag, og det er litt synd at ikke flere bruker muligheten til å komme hit og si sin mening om hvordan byen bør se ut og være fremover, sier Såheim Bjørkli.

Bylab er en del av byutviklingsprosjektet i Kongsvinger kommune, og gir alle innbyggere muligheter til å engasjere seg og si sin mening om hva som er viktig for å utvikle byen de neste tiårene.

– Jeg ser at folk engasjerer seg i sosiale medier, men det er viktig å komme og snakke ansikt til ansikt også, for det er ikke like lett å kommunisere skriftlig, mener Såheim Bjørkli.

– Vi må samle byen

Mittkongsvinger.no fikk en prat med Såheim Bjørkli om hva som blir viktig for at Kongsvinger fortsatt skal være en trivelig by å bo i de neste tiårene, og hva som skal til for at enda flere skal ønske å bo her.

– Jeg ser at det fortsatt er mange som «konkurrerer» om tilhørigheten til de ulike bydelene. Jeg kommer fra Nord-Odal og har ikke samme forhold til sør- og nordsida, men jeg håper at vi framover kan tenke på byen som én by og jobbe for det, sier hun. 

Til uka vil Bylab i servicetorget være åpent mandag til torsdag mellom 12-19. Fredag er det stengt og Bylab’en flyttes over til Gågata, der kommunen inviterer til bylunsj på lørdag.

Hør hva Elin Såheim Bjørkli sier om hva hun mener er viktig for byen fremover.

 

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *