Molly (9) og Agnes Kolgrov Lunder (8) er glad i å tegne. I forestillingen spiller de karakterene Maud og Nellie. Sammen med Emma Rode-Christoffersen og Astrid Brænden er de jury i tegnekonkurranse.
Molly (9) og Agnes Kolgrov Lunder (8) er glad i å tegne. I forestillingen spiller de karakterene Maud og Nellie. Sammen med Emma Rode-Christoffersen og Astrid Brænden er de jury i tegnekonkurranse.

Bli med på tegnekonkurranse – vinn billetter til hele klassen

Hvem lager den mest magiske tegningen fra Kongsvinger festning? Vinneren får ta med hele klassen eller barnehageavdelingen på en eventyrlig kveld på festningen.

Eventyrfestningen og Mitt Kongsvinger inviterer alle barn mellom 5 og 10 år til å være med i tegnekonkurransen!

Kongsvinger festning er et eventyrlig sted, fullt av trolldom og magi. Tegn den mest magiske tegningen av festningen, og vinn en spennende tur for hele klassen eller avdelingen på barnehagen, til Kongsvinger festning. Der får dere møte kjøkkenjenta Klara, soldaten Vegard og flere av karakterene fra Eventyrfestningens forestilling «Oberst Krebs og jakten på festningssverdet», i tillegg til å være de aller aller første til å se forestillingen på generalprøven 30. juni!

Tegningen kan være akkurat slik du selv vil – ta gjerne turen opp til festningen for å få inspirasjon! Du kan selv velge om du vil tegne noen av karakterene fra Eventyrfestningen, eller om du vil finne på noen helt egne magiske figurer!

Alle tegningene vil bli hengt opp i en utstilling inne på forestillingsområdet.

Du kan sende inn tegninger helt fram til 18. juni. Juryen består av Molly og Agnes Kolgrov Lunder, Emma Rode-Christoffersen og Astrid Brænden. De er alle skuespillere i forestillingen som har premiere på festningen 1. juli.

Det kåres én vinner som får ta med hele klassen eller barnehageavdelingen (opp til 30 personer). Skolen/barnehagen må selv sørge for transport.

Tegningene sendes til Mitt Kongsvinger, Storgata 30, 2212 Kongsvinger eller leveres på Mitt Kongsvinger sitt kontor på Torget innen 18. juni.

Powered by Labrador CMS