Åge Henning Andersen takker av som lege for KIL Toppfotball.
Åge Henning Andersen takker av som lege for KIL Toppfotball.

KIL-legen takker av

Åge Henning Andersen gir seg som KILs klubblege etter mange års frivillig tjeneste.

Publisert

Det er klubben som informerer på sin hjemmeside at Åge Henning Andersen har takket spillere og støtteapparat for fine år på Gjemselund.

– Nå blir jeg nesten heltidspensjonist. Det har egentlig modnet det siste året, og kona mi og jeg konkluderte vel med at dette ble min siste sesong i KIL for en god stund siden, sier Andersen til kil.no.

Han har opplevd både oppturer og nedturer i perioden i KIL – først som publikumslege og deretter klubblege. Han var publikumslege helt frem til den tragiske hendelsen med Adrian Ovlien, og etter det ble han engasjert som klubblege.

Selv om han høstet kritikk da KIL opplevde koronasmitte i stallen mot slutten av denne sesongen, har han vært en nøkkelperson i klubben denne koronasesongen.

– Det siste året med korona har jo vært krevende for hele Norge. Inkludert for hele fotball-Norge og KIL. Jeg må si at KIL har håndtert året godt, men den siste hendelsen var selvfølgelig kjedelig. Sett i ettertid ser vi jo at kampen mot Stjørdals-Blink ikke skulle ha blitt spilt. Det ville jo ikke hatt noen konsekvens for KIL som uansett måtte i karantene, men det kjedelige var jo at vi sendte Stjørdals-Blink i karantene, sier han til klubbens hjemmeside.

Andersen blir nå å finne på tribunen som tilskuer, og håper han får oppleve at KIL rykker opp igjen neste sesong.

Powered by Labrador CMS