I den tøffe bortekampen mot Kvik Halden ledet KIL ved halvtid, men tap ble det til slutt.

KIL rotet det til i Halden

KIL ledet 1-0 på bortebane mot Kvik Halden ved pause, men rotet bort alle poengene.

Publisert Sist oppdatert

Det var kaptein Adem Güven som etter 17 minutter omsatte et innlegg fra Harald Holter i scoring. Dette var Güvens sjette mål for sesongen, og foreløpig kampens eneste.

Etter et par farligheter fra hjemmelaget i åpningsminuttene, dominerte KIL omgangen og ledet fullt fortjent til pause.

I det 73. minutt utliknet Halden etter scoring av Filip Westgaard, og bare fem minutter senere ble kampen snudd etter ny scoring av Deni Hasanagic. KIL slo så tilbake i sluttminuttene med utlikning av Adem Güven, men bare sekunder senere gikk Halden opp i ny ledelse signert Fabian Ness.

3-2 til Halden endte det også til slutt.

Mitt Kongsvinger kommer tilbake med mer.