En flittig dugnadsgjeng brukte lørdagen på å flytte utsyr fra Holthallen til KUSK.
En flittig dugnadsgjeng brukte lørdagen på å flytte utsyr fra Holthallen til KUSK.

KIL Turn flytter til KUSK-hallen

Lørdag formiddag tok KIL Turn med seg et flyttelass av utstyr fra Holthallen og til hallen ved Kongsvinger ungdomsskole. Der får alle troppene gjennomført sine treninger denne sesongen.

Publisert Sist oppdatert

Det er KUSK-hallen som blir deres treningsarena fremover, når Holthallen går med til koronavaksinering. Lørdag formiddag har turnutstyr på flere tonn blitt fraktet til hallen ved Kongsvinger ungdomsskole.

Fra kommunen har Svein Olav Lund og Tor Rønningen bistått i arbeidet med å flytte utstyr og stilte opp med lastebiler. I tillegg har en dugnadsgjeng brukt lørdagen på flyttelass.

— Den timeplanen vi har hatt for troppene i Holthallen kan vi nå legge til KUSK-hallen. Vi får gjennomført alle treningene våre her. Vi er svært fornøyd med denne løsningen, sier styreleder Gry Høgberg i KIL Turn.

— Situasjonen for KIL Turn gikk fra at vi risikerte å ikke få gjennomført treninger i det hele tatt, til at vi nå kan ha treninger som planlagt denne våren.

Dermed slapp KIL Turn å ta støyten alene, slik idrettslaget først fryktet da de fikk beskjed om at Holthallen, hvor idrettslaget til daglig oppholder seg, skulle brukes til vaksinering.

— Vi vil takke kommunen for det de har bistått med av praktisk tilrettelegging. Håndballen og volleyballen har også vært veldig rause med KIL Turn i denne prosessen. De har måtte tilpasse seg i stor grad, og vi er veldig takknemlig for den rausheten de har vist overfor KIL Turn.

Også Crystal Cheerteam får treningene sine flyttet fra Holthallen til KUSK.

Løsningen ble til slutt såpass god at ingen av de berørte idrettslagene endte opp med færre treningstimer. Kommunen har vært på tilbudssiden, og dekker også leiekostnader i storhallen hvor håndballen har fått timer.

Volleyballen har også fått treningstid på Marikollen.

— Jeg tror og håper at alle er godt fornøyd med løsningen, sier Høgberg.

Kongsvinger Idrettsråd ved leder Kent Roger Granseth takker for et godt samarbeid mellom idretten og kommunen. Idrettsrådet er fornøyd med at det er kommet en løsning som de berørte idrettslagene kan leve med dette semesteret.

— Vi håper vaksineringen går som planlagt, så kan man jo bare håpe på at kommunen får mange doser i tiden fremover. Kommunen viste velvilje ved å avvente med å ta i bruk Holthallen frem til det var helt nødvendig for vaksineringens del. Så lenge det var snakk om få mengder vaksinedoser som kommunen fikk, brukte de heller andre løsninger og lokaler. Nå som antall vaksinedoser tar seg opp må de ta i bruk hallen, sier Granseth.

Powered by Labrador CMS