Kongsvinger U18 kunne juble etter å ha vunnet 4-1 over Frisk Asker.

Sesongens første seier for U18

Kongsvinger U18 Elite har ventet tålmodig på sin første seier. Mot Frisk Asker fredag kveld kunne de endelig slippe jubelen løs etter 4-1-seier.

Publisert Sist oppdatert

Kongsvinger tok et tøft valg da de meldte på laget i U18 Elite-serien. De har et forholdsvis ungt U18-lag, og visste det ville bli en tøff sesong. Men de har til tider overrasket og har vist at de har noe å fare med. Det fikk Frisk Asker erfare. Selv om gjestene tok ledelsen, slo vertene knallhardt tilbake. 51 sekunder før første periode var over, sørget Marius Sværen for utligning. I andre periode styrte Aleksander Stømner et skudd fra Dag Hartmann Nicolaisen i mål, og sendte Kongsvinger i ledelsen 2-1. Måltjuven Liam Sætre økte til 3-1 før midtperioden var over. I siste periode åpnet Friskt med et høyt tempo, men hjemmelaget klarte å ri av stormen. Drøyt to minutter før slutt tok Frisk ut keeper i jakten på scoring. Men det gikk som det ofte gjør, og de måtte i stedet se at Liam Sætre punkterte matchen med å sette pucken i tomt bur. Til stor jubel blant publikum og lagkamerater. 4-1 er et sterkt resultat å ta med seg videre i sesongen, og ikke minst bør det gi ekstra selvtillit og tro på nye triumfer.

Frisk vant skuddstatistikken 34-24, og tallene bekrefter at Ole Martin Johansen hadde en svært god kamp i Kongsvinger-buret.