Like langt mellom bunnlagene

KIL begynte og avsluttet absolutt best i Vestlandshallen, men klarte nok en gang ikke å sette de få mulighetene som ble skapt.

Publisert Sist oppdatert

Øygarden - KIL 1-1(1-1)

Vestlandshallen

1-0: Aune Heggebø (8)

1-1: Christian Røer (32).

Gult kort: Martin Vinjor.

KILs lag:

Keeper: Riffi Mandanda.

Forsvar: Per-Magnus Steiring, Edvard Skagestad, Christian Røer.

Midtbane: Fredrik Pålerud, Even Bydal, Harald Holter, Martin Tangen Vinjor (Adem Güven fra 46) Victor Grodås.

Angrep: Martin Hoel Andersen, Ludvig Langrekken.

Innbyttere: Andreas Smedplass, Ville Jalasto, Ridouan Essaeh, Simon Marklund, Adem Güven, Mac Laham, Ghyu-wahn Lee, Herman Solberg Nilsen.

Mitt Kongsvingers reporter Pål Sønsteli er til stede i Vestlandshallen og vil by på kommentarer og reaksjoner etter kampen.

Ett poeng i Vestlandshallen er altså på langt nær nok for KIL i kampen for å unngå direkte nedrykk. Bunnlagene KIL og Øygarden er like langt, og de har ikke tatt de nødvendige skrittene nærmere den verste konkurrenten Grorud.

KIL hadde til dels store sjanser til å avgjøre kampen, spesielt i andre omgang. Men nok en gang sviktet det rett foran mål.

Det så ut til å bli KILs kamp i de første minuttene. Da virket rødtrøyene både våkne og ivrige, men etter hvert kom Øygarden mer med og fikk flyttet opp laget.

Helt ufortjent var det ikke at hjemmelaget tok ledelsen etter åtte minutter, og etter dette kontrollerte mye av spillet.

Heldigvis kom gjestene med i kampen igjen med flere solide angrepsforsøk i regi av Pålerud og Vinjor, men ingen av dem resulterte i tellende sjanser.

Etter at halvtimen var passert koblet endelig KIL-spillerne et grep som ga resultater.

Til slutt var det Christian Røer som satte ballen i mål.

Scoringen ga KIL blod på tann, og den sørget for at KIL hadde regien på kampen fram til pause.

Etter hvilen tok KIL-trener Espen Nystuen ut Martin Vinjor Tangen og satt inn Adem Güven fra start. Det ga laget noe mer tid til å komme samlet i angrep.

Spillet bølget likevel fram og tilbake gjennom hele omgangen, kanskje med et ørlite overtak til KIL. Rødtrøyene var totalt sett det laget som skapte de farligste sjansene.

Særlig det siste kvarteret hadde gjestene flere gode muligheter til å avgjøre kampen, men nok en gang var det ikke mulig for noen av spillerne til å sette ballen mellom stengene.

Ett poeng i Bergen er to tapte i kampen for å nærme seg de øvrige og skaffe seg en reell mulighet til å overleve i OBOS-ligaen.

Etter denne kampen ser det mørkere ut enn på lenge for KIL.

Powered by Labrador CMS