Kultursjef Stig Fonås er glad for at Rådhus-Teatret åpner dørene for kommunens innbyggere. – Men dette gjelder kun for de som er bosatt i kommunen, understreker han.

Rådhus-Teatret åpner dørene for enda flere

Fra og med i dag åpner Rådhus-Teatret for inntil 200 publikummere igjen. Men kun for de som er bosatt i Kongsvinger kommune.

Publisert Sist oppdatert

Stig Fonås, enhetsleder for kultur, idrett og fritid, forteller at kommunen følger de nasjonale retningslinjene – noe som gjør at de igjen kan åpne dørene for enda flere i salen.

– Det er imidlertid bare innbyggere i Kongsvinger kommune som kan benytte seg av tilbudet. Og det er en begrensning på inntil 200 personer i salen, understreker kommunens kultursjef.

Neste onsdag skal Riksteatret ha Peer Gynt-forestilling i Rådhus-Teatret, og Fonås forteller at de har forhåndssolgt rundt 160 billetter.

– Hvis det er noen utenbysfra som har kjøpt billett, så vil vi selvsagt refundere disse. Vi ønsker å være serviceinnstilt og fleksible, så hvis det er noen i Kongsvinger som har billett, men er engstelige for situasjonen og ikke ønsker å benytte seg av billetten, vil vi refundere de billettene også. Det er bare å sende oss en kopi av billetten og et kontonummer, så ordner vi det. Dette gjelder alle forestillinger forestillinger fremover, forteller Fonås, før han legger til:

– Vi tar smittevernet på alvor, og vi desinfiserer hele salen. Derfor skal det være trygt å komme, understeker han.

Powered by Labrador CMS