Onsdag hadde russen premiere på årets Russerevy.
Onsdag hadde russen premiere på årets Russerevy.

Russen utsetter revyen

Kongsvinger-russen har måttet kaste seg rundt for å finne ut hva de skal gjøre med de resterende revyforestillingene.

Publisert Sist oppdatert

Kongsvinger kommune innførte nye tiltak torsdag der blant annet alle arrangementer ved Rådhusteateret denne uken ble kansellert. Her skulle russen opprinnelig ha flere forestillinger av revyen sin denne uken.

Revysjef Thea Kalnæs forteller at revyledelsen har hatt møte hvor de har kommet frem til at de velger å utsette forestillingene til neste måned. Disse forestillingene skulle opprinnelig være førstkommende torsdag, fredag og lørdag, men blir nå flyttet til de samme ukedagene den 22., 23. og 24. april, med samme klokkeslett som de opprinnelige forestillingene.

Revysjef Thea Kalnæs.
Revysjef Thea Kalnæs.

– Det har vært mye stress i dag og mye planlegging. Vi har måttet sørge for at disse datoen passet for alle involverte og underleverandører. Vi snakket litt om ideen om å lage en film, men vi ville helst ha det «LIVE», foran et publikum. Så håper jeg virkelig at vi får satt det opp som vi nå har planlagt, sier hun.

Når Mitt Kongsvinger pratet med Kalnæs og hennes medruss på onsdagen sa de at det var perioder de var redde for å bli det første russekullet på lenge til å ikke ha en revy. På tross av utfordringene har de allerede klart å unngå dette, da de fikk hatt premiere onsdag kveld, dagen før tiltakene kom.

– Premieren ble kjempebra. Alt gikk som planlagt, det virker som alle hadde det gøy, og det virker det som publikum hadde også. Så vi håper på at de neste forestillingene blir like bra, om ikke bedre, sier Kalnæs.

De tre første forestillingene var opprinnelig utsolgt og salen var full på premiereforestillingen onsdag. De som har kjøpt billetter til forestillingene som nå blir flyttet får billetter på mail til den tilsvarende forestillingene om en måned. Dersom den nye datoen ikke passer kan billetten refunderes, og det kan kjøpes billetter til de nye forestillingen i april.

Powered by Labrador CMS