Så du hvem som gjorde dette?

Kristin Halvorsrud parkerte tirsdag formiddag bilen sin ved Ahus, da hun kom tilbake tre kvarter senere oppdaget hun at noen hadde krasjet med bilen hennes og stukket.

Publisert Sist oppdatert

Hun la kort tid etter oppdagelsen ut et innlegg på sosiale medier, der hun viser bilder av skaden og oppfordrer den som gjorde det til å melde seg.

– Det er trist, for det er en ganske betydelig skramme og det var ikke lagt igjen en lapp en gang. Jeg skulle veldig gjerne visst hvem som har vært borti bilen min, sier Halvorsrud.

Ut i fra skaden og måten bilen hennes sto parkert, mistenker hun at det kan ha vært bilen som var parkert ved siden av hennes. Hun sier det sto en bil på passasjersiden der skaden er da hun parkerte, men denne var borte da hun kom tilbake i 11:30-tiden. Hun husker ikke hva slags bil som skal skal ha stått der når hun først parkerte.

– Det var ingen som var nære nok der jeg hadde parkert til at de hadde sett noe. Men jeg håper sykehuset kanskje har kameraovervåkning av parkeringsplassen som kan hjelpe meg, eller om kanskje parkeringsfirmaet vet hvem som avsluttet parkering med appen der i den perioden det skjedde, sier hun.

Ber folk ta kontakt:

Hun ber nå om tips fra de som var tilstede på parkeringsplassen ed Ahus tirsdag formiddag mellom 10:45 og 11:30 som kan ha sett noe, eller at personen som gjorde det tar kontakt med henne.

Halvorsruds bil er en hvite Skoda Octavia Scout og skal ha stått parkert innerst på parkeringsplassen. Hun kan kontaktes på telefonnummeret: 41929421.

Powered by Labrador CMS