Andre strake seier til KIL

Christian Røer sendte KIL i 1-0-ledelse etter 11. minutter mot Bærum. I andre omgang doblet Adem Güven til 2-0 fra straffemerket - noe som også ble sluttresultatet.

Publisert Sist oppdatert

KIL reiste til Bærum med godfølelse etter å ha vunnet 4-1 hjemme mot Fløya. Og det gikk ikke mere enn 11 minutter før de tok ledelsen mot bæringene. Christian Røer da hann headet inn en corner. Før det hadde Brage Berg Pedersen hatt en farlig mulighet og Harald Holter en heading tverrliggeren. KIL dominerte omgangen, og gikk til pause med en fortjent 1-0-ledelse.

I andre omgang fortsatt KIL å styre spillet, og bortsett fra en kjemperedning fra Andreas Smedplass var aldri hjemmelaget nære scoring. I stedet økte KIL til tomålsledelse etter at Martin Vinjor Tangen ble dyttet i bakken innenfor feltet. Fra straffemerket var Adem Güven iskald, og scoret sitt tredje mål for sesongen.

Det betyr at KIL står med seks poeng etter to serierunder.

Mitt Kongsvinger kommer tilbake til mer om kampen.