Butikkansatte har hatt en ekstra viktig jobb i 2020. Her med Nora Pedersen Elle (t.v.), butikksjef Vidar Godnes Iversen og assisterende butikksjef Tina Skogrand i Kiwi Kongsvinger.
Butikkansatte har hatt en ekstra viktig jobb i 2020. Her med Nora Pedersen Elle (t.v.), butikksjef Vidar Godnes Iversen og assisterende butikksjef Tina Skogrand i Kiwi Kongsvinger.

Tøft butikkår går mot slutten – nå har de ansatte fått bonus for jobben

Ansatte i NorgesGruppen har fått utbetalt julebonus. Det kommer som en følge av et hektisk koronaår.

Publisert Sist oppdatert

Stengte grenser har gjort pågangen større i lokalt næringsliv, og strenge smittevernsregler har måtte holde de ansatte litt ekstra skjerpet.

Nå har både trofaste gjengangere og dem som har kommet til underveis har fått ekstra lønn for strevet. Den er på 10.000 kroner for den som har jobbet fulltid under hele koronapandemien.

Assisterende butikksjef Tina Skogrand har vært i Kiwi i 13 år. Ingen år kan helt sammenlignes med det som nå går mot slutten.

– Det har vært mye å forholde seg til. Samtidig er det flere som handler mye mer når de er her. Det har vært et ekstraordinært år, sier hun.

– Hvordan føles det å få utbetalt ekstra bonus i år?

– Det kommer godt med. Den er en fin bekreftelse fra de øverste sjefene, at de ser hva vi gjør, sier Skogrand.

Bra «teamwork»

For første gang velger Norgesgruppen å gi en ekstrabonus til alle sine ansatte, det betyr også butikkansatte i Meny, Spar, Nærbutikken og Joker går inn under NorgesGruppen.

Butikksjef Vidar Godnes Iversen i Kiwi Kongsvinger beskriver året med juletrafikk siden mars. Det har vært krevende å være med på, sier han, selv om det har fått frem det gode samarbeidet i butikken. I år er det en glede å utbetale bonus.

– Det har vært «teamwork» i år. Ellers hadde ikke dette gått, sier Iversen.

Seks nye er ansatt på Kiwi Sundhjørnet. Nora Pedersen Elle, som kom inn i sommer, har ikke jobbet i matbutikk tidligere. Innsats har det ikke manglet på.

– Det er ikke helt som man tror. Det er mye mer som skal gjøres. Det er mer jobb enn man ser for seg, sier Pedersen Elle.

Powered by Labrador CMS