Uno Arnesen (t.v.) er takknemlig for støtten og initiativet til Jo Heiki Støve og Eie Eiendomsmegling Kongsvinger.
Uno Arnesen (t.v.) er takknemlig for støtten og initiativet til Jo Heiki Støve og Eie Eiendomsmegling Kongsvinger.

Eie Eiendomsmegling gir bort koronastøtten til Byen Vår:
– Skal komme fellesskapet til gode

Eie eiendomsmegling Kongsvinger fikk en koronastøtte på 37.500 kroner. Dette gir de nå bort til foreningen Byen Vår – og du kan være med på å bestemme hva pengene skal brukes til.

Publisert Sist oppdatert

Det gjør eiendomsmeglerselskapet for å bidra til et bedre Kongsvinger etter koronaen, heter det i en pressemelding. Eie eiendomsmegling Kongsvinger fikk tildelt et kompensasjonstillegg fra staten på 37.587 kroner i sommer, og det er disse pengene de nå gir videre til Byen Vår, under forutsetning at det opprettes en egen konto der midlene skal komme byens innbyggere og næringsliv til gode når vi opplever bedre tider.

– Vi søkte og fikk støtte i en tøff periode i vår. Etter hvert har det gått bedre enn fryktet, og vi føler det er riktig at disse pengene heller kommer felleskapet til gode. Det er viktig å se fremover til bedre tider. Og vi ser ingen bedre enn Byen Vår til å ta dette videre og forvalte pengene til byens beste, sier Jo Heiki Støve i Eie.

Uno Arnesen, daglig leder i Byen Vår, er naturlig nok svært takknemlig for initiativet.

– Dette er helt fantastisk. Vi oppretter en egen konto, og øremerker noen ekstra kroner fra Byen Vår slik at kontoen får en startkapital på 50.000 kroner. Så må vi oppfordre andre til å bidra med midler, slik at vi kan lage noe hyggelig for kulturen og utelivet, som kanskje er hardest rammet. Vi vil gjerne gi disse litt ekstra drahjelp når samfunnet skal tilbake til normalen. Vi håper dette kan blir en skikkelig innsprøytning til folket i etterkant av vaksinen, sier han.

Nå håper Støve og Arnesen at enda flere næringslivsaktører vil bidra. Hva pengene skal gå til, oppfordrer de deg som innbygger til å komme med ideer til.

– Vi må se hvor mye vi ender opp med, når det er mulig å gjennomføre, og hvilke ideer som kommer opp for å bidra best mulig for flest muli. Vi ønsker ideer fra publikum, så her er det bare å komme med forslag, sier de to bypatriotene.

Powered by Labrador CMS