Martin Berget Johnsen er klar for en ny sesong med KILs e-sportlag.

Generalprøve for e-sportlaget

Søndag møter KIL Sandnes-Ulf, men allerede lørdag kveld skal KILs e-sportlag møte Sandnes-Ulf i det som er generalprøven før serien starter til uken.

Publisert Sist oppdatert

I år stiller KIL med en større tropp enn noen gang. Hele sju spillere, hvorav fire lokale, skal representere KIL i eSerien og eNM. Disse er Martin Taugbøl, Martin Berget Johnsen, Noah Berntzen og Albert Vieby. Martin Berget Johnsen var med i forrige sesong av eSerien, mens Martin Taugbøl kommer inn som ny i gamet, men går rett inn i eSerie-troppen. Berntzen og Veiby er begge to unge FIFA-spillere, og skal være en del av laget som skal representere KIL i eNM. I tillegg er Mats Bergstrøm fra Drammen med videre. Bergstrøm har opparbeidet seg en god rutine etter å ha vært med i alle sesongene av Altibox eSerien. Hans rutine vil bli viktig i en spillerstall med mange ukjente fjes. Ett av disse er Philip Nyquist Holt fra Oslo. Nyquist Holt, eller Pastore_417 som han også er kjent som. Han er 18 år gammel og har allerede vist å ha et meget godt nivå inne med flere gode resultater mot flere etablerte eSerie-spillere. Han går inn og gjør stallen for eSerien komplett.

SPILLERSTALL

Mats Bergstrøm - Matsii35

Philip Nyquist Holt - Pastore_417

Martin Berget Johsen - Coyg_MJ

Martin Haugen Taugbøl - TaggedGaming

Esan Arman - Esi10

Noah Berntzen - McBerntzen

Albert Veiby - iamAsve

Esan Arman, også fra Oslo, er 17 år, er et nytt navn i KIL-sammenheng og er en spiller som kan nå langt. Foreløpig går han inn på laget sammen med Berntzen og Veiby, og skal representere KIL i eNM. Dette er en fin arena å vise frem ferdighetene på, og deretter ta de riktige stegene opp på den store scenen i eSerien.

KILs e-sportlag har gjennomført treningskamper mot blant annet Tromsø, Raufoss og Mjøndalen. Dette har vært god trening for guttene, og en viktig brikke for å bli klar til den kommende sesongen, melder kil.no.

KILs tropp i 2020/2021: Mats Bergstrøm - Matsii35 Philip Nyquist Holt - Pastore_417 Martin Berget Johsen - Coyg_MJ Martin Haugen Taugbøl - TaggedGaming Esan Arman - Esi10 Noah Berntzen - McBerntzen Albert Veiby - iamAsve

Powered by Labrador CMS