Adem Güven er sjuk og Fredrik Pålerud er skadet. Begge er uaktuelle til dagens livsviktige kamp mot Stjørdals-Blink.

Det gjør at Espen Nystuen er blitt tvunget til å gjøre endringer på laget. Herman Solberg Nilsen, som er på lån fra Sandefjord, får sin debut fra start for KIL.

KIL stiller med følgende lag: Riffi Mandanda - Herman Solberg Nilsen, Per Magnus Steiring, Edvard Skagestad, Ville Jalasto, Victor Grodås - Even Bydal, Kamer Qaka, Mac Laham, Markus Aanesland og Martin Hoel Andersen.

Innbyttere: Andreas Smedplass, Ridouan Essaeh, Jesper Grundt, Christian Røer, Harald Holter, Gyuwhan Lee, Ludvig Langrekken, Mathias Gjerstrøm og Martin Tangen Vinjo.

Kampen er i gang.

Edvard Skagestad får gult kort etter 3 minutters spill!

10 min: Rotete start på kampen der KIL har hatt ballen mest uten å skape noen sjanser. Gjestene med flere brutt i spillet pga skader og måtte bruke sin første innbytter før det er spilt ti minutter.

14 minutter: 0-1 Stjørdals Blink scorer på sin første sjanse. Ballen i mål direkte fra hjørespark - stor keepertabbe fra Riffi Mandanda.

Samtidig har Grorud tatt ledelsen i sin bortekamp mot Sogndal. Skulle disse resultatene stå seg kampen ut, vil KIL ikke lenger ha noen teoretisk sjanse til å beholde plassen i OBOS-ligaen neste sesong.

31 minutter: Rødt kort til KIL-trener Espen Nystuen. Han mistet besinnelsen da dommeren uforståelig ikke gav kort for en stygg takling. Nystuens kjefting fra benken endte med at dommeren viste ham det røde kortet og sendte han opp på tribunen.

34 minutter 1-1 Ville Jalasto på en flott heading etter corner.

45.min Per Magnus Steiring gult kort som gjør at han må stå over neste KIL-kamp mot Grorud. Det legges til 6 minutter i 1.omgang.

Omgangen ebber ut med 1-1. KIL har ført kampen, men klarer ikke å skape mange målsjanser. Samtidig ble Blink invitert inn i kampen ved personlige feil hos hjemmelaget. Men Sogndal har utlignet mot Grorud og dermed lever fortsatt KILs teorier om å berge en kvalifisersingsplass.

2.omgang er i gang

Even Bydal byttet ut ved pause inn Mathias Gjerstrøm

50 min: Stor KIL-sjanse (Gjerstrøm) klarert til corner. Ender med frispark fra 17 meter som Laham tar, ballen rett i muren, mens Hoel Andersen dundrer ballen i stolpen og ut.

56 min: To store sjanser for Hoel Andersen. Først nesten igjennom etter å ha frekt vunnet ballen på midtbanen. Minuttet etter skudd fra spiss vinket i nettveggen. KIL nærmer seg mål nå

58 min. 2-1 KIL i ledelsen ved innbytter Mathias Gjerstrøm. Gjorde nesten alt selv. Spilte vegg med Laham og vippet ballen i mål. Fortjent ledelse. Men fortsatt 1-1 mellom Sogndal og Grorud.

67 min: Ludvik Langrekken inn for Markus Aanesland

70 min: Hoel Andersen igjen en stor sjanse, men spolert av et dårlig mottak.

75 min: Stjørdal Blinks største sjanse i omgangen. Keeper Mandanda får fingerspissene på et susende langskudd fra langt hold og gitt corner. Blink presser nå.

Sogndal opp i 2-1 over Grorud. Nå må KIL holde i 12 minutter og håpet lever videre.

79 min: Laham skade og må bytte - Martin Vinjor inn.

89 min: 2-2 Glimt-frispark rett utenfor 16-meteren etter håpløs balltap fra KIL. Nydelig plassert oppe i hjørnet. Kan være målet som sender KIL ned fra OBOS.

92 min: Kjempesjanse for Ville Jalasto som header over fra fem meter for åpent mål.

94 min: 3-2 . Innbytter Christian Røer vært på banen i ett minutt og blir alene på en overgang og plasserer ballen rolig i hjørnet!

KIL vinner 3-2 - og da alt så som mørkest ut kom Christian Røer inn og sikrer KIL tre poeng.