Ingemars Orkester har jubileum i år. Som alltid vil de feire, men i år er det litt vanskelig. Førstkommende lørdag blir det endelig ordning.
Ingemars Orkester har jubileum i år. Som alltid vil de feire, men i år er det litt vanskelig. Førstkommende lørdag blir det endelig ordning.

Endelig blir det Ingemars-konsert

Til helgen blir det ikke bare én, men to Ingemars-konserter. Jubileet feires også i Kongsvinger, som planlagt.

Publisert Sist oppdatert

gDet har vært veldig mye frem og tilbake for Ingemars de siste månedene. Opptil flere ganger er 35-årsjubileumet blitt utsatt grunnet korona. Nå er det imidlertid klart at bandet faktisk skal spille førstkommende lørdag.

Ettersom det er solgt ca. 160 billetter, og maksgrensen i Rådhus-Teateret nå er på 100, blir det to konserter samme kveld, slik at alle får plass. Den første 18, og den andre 20:30.

Det bekrefter Leif Frisvold i Incense Management til Mitt Kongsvinger, som er ansvarlige for Ingemars jubileumskonsert, «35 år på vegen».

– Dette kunne vi ikke utsette en gang til, når det er åpning for 100. Når Stig Fonås på Rådhus-Teateret kunne gå på med på at vi kunne ha to konserter, er det bare å gjennomføre, sier han.

Terje Ingemar Larsson håper bare på det beste, og at ingenting mer skjer brått og plutselig før lørdag.

– Vi får nå skje hva som skjer på fredagen først, men vi synes det er moro at det blir konsert nå. Nå som det blir to konserter er det vel bare å si løp og kjøp, sier Larsson.

– Det er bra at det skjer noe nå. Ikke minst er det viktig for oss som band at vi får utøve vår musikk.

Powered by Labrador CMS