Nils Kristian Skjæret (t.v.) og Per Toni Grundt hos Jobzone vil gjerne ha tips om kandidater som fortjener en påskjønnelse.
Nils Kristian Skjæret (t.v.) og Per Toni Grundt hos Jobzone vil gjerne ha tips om kandidater som fortjener en påskjønnelse.

Kjenner du noen som har gjort seg fortjent til 20.000 kroner?

Per Toni Grundt og Nils Kristian Skjæret hos Jobzone vil ha tips om en lokal ildsjel som er verdig vinner av Raushetsaksjonen 2021.

Publisert Sist oppdatert

Bemanningsbyrået står nemlig bak den landsomfattende Raushetsaksjonen. Hvert år er de på jakt etter lokale ildsjeler som har gjort en ekstraordinær dugnadsinnsats. Rundt 40 steder i landet deler de ut 20.000 kroner. 10.000 av disse er en personlig påskjønnelse, mens de resterende 10.000 skal vinneren gi til et veldedig formål.

– Vi ønsker tips om personer som gjør en innsats for svakerestilte grupper, og med sitt engasjement sørger for at rausheten sprer seg ved å engasjere flere mennesker i sitt nærmiljø i det samme arbeidet. Vi ønsker å finne frem til de som i det stille jobber ulønnet for å legge til rette for andre, forteller Per Toni Grundt, daglig leder ved Jobzone i Kongsvinger.

Nils Kristian Skjæret er overbevist om at det finnes mange gode lokale kandidater, og håper folk benytter anledningen til nominere disse – noe som er en påskjønnelse i seg selv.

– Dette er en personlig pris. Men vedkommende kan gjerne være engasjert i en forening eller en gruppe, sier Skjæret, som er partner i Jobzone Kongsvinger.

Fristen for å nominere kandidater er 1. mars.

Powered by Labrador CMS