Cirkle K i Arkovegen måtte stenge dørene for å rydde opp etter at en mann gikk amok sent torsdag kveld.
Cirkle K i Arkovegen måtte stenge dørene for å rydde opp etter at en mann gikk amok sent torsdag kveld.

Mann gikk amok på bensinstasjon

Gikk til angrep på en kunde, selve lokalene og politiet som kom til stedet.

Publisert Sist oppdatert

Politiet opplyser på Twitter om at en mann litt før midnatt natt til fredag var blitt pågrepet etter å ha gjort skade både på en bensinstasjon i Kongsvinger og en kunde som var til stede på stasjonen.

Ifølge Bård Einar Hoft, Operasjonsleder i Politiet i Innlandet skal mannen ha revet ned reoler i bensinstasjonen, forsøkt å klatre over disken, tråkket på hyller og forsøkt å rive opp en myntautomat.

Mannen utøvde også gjentatte slag mot en kunde på stedet. Kunden skal ha pådratt seg lettere skader fra slagene, i tillegg til det Hoft sier er antydninger til et kutt på hodet som en følge av hendelsen. Bensinstasjonens ansatte skal ikke ha kommet til skade under hendelsen, da de var i stand til å søke tilflukt fra gjerningspersonen og fikk deretter varslet politiet.

– Mannen er nå pågrepet og kjørt til sentralarresten. Jeg vil ikke spekulere i om vedkommende var påvirket av noe siden vi har ikke fått fremstilt han for undersøkelser ennå, men dette er veldig atypisk adferd, sier Hoft.

Politibetjentene som kom til stedet ble nødt til å bruke fysisk makt for å få kontroll på mannen, da han også skal ha utøvd vold mot politiet. Det opprettes i følge Hoft flere anmeldelser fra hendelsen.

Powered by Labrador CMS