Ole Petter Vibekken (t.v.) og Roy Onsrud (midten) tok med seg Jan Strømsrud inn i studio etter sesongåpningen av golfbanen på Liermoen.

Kattejakt og golfåpning i Prøvesving

I nyeste episode av Prøvesving handler det om sesongåpningen på Liermoen. Mens Roy Onsrud var på kattejakt, tok Ole Petter Vibekken med seg pro-trener Jan Strømsrud ut på en runde.

Publisert

Tanken var at Roy Onsrud også skulle være med da Prøvesving-gutta fikk lurt seg ut klokken 11.50 fredag – ti minutter før den offisielle åpningen. Men Ole Petter Vibekken måtte klare seg uten sin makker fordi en rev hadde angrepet programlederkollegaens katte.

Før Ole Petter gikk ut på sin runde, fikk han også et intervju med marshall, golfvert og ildsjel Erik Strand, som forteller om hvor stort han gleder seg til sesongåpningen på Liermoen. Strand mener åpningsdagen på Liermoen overgår julaften og 17. mai - dagen er rett og slett den beste i året, mener han.

Etter Ole Petters åpningsrunde, tok han og Roy med seg golfklubbens pro, Jan Strømsrud, inn i studio for en golfprat. Her forteller Strømsrud om sin bakgrunn og historie i klubben, om den nye treningsbanen – og han kommer selvsagt med gode råd. Strømsrud har en spennende bakgrunn, har stort kontaktnett og har spilt golf i store deler av verden.

Episode nummer seks av Prøvesving kan du høre på Spotify, Itunes eller Google Podcasts. Eller lytte til den her:

Powered by Labrador CMS