Stefan Skjæret, teknologisjef i Betong Øst, er glad for å ha fått på plass Silje Gystad Ytterdal som ny FOU- og miljøleder.
Stefan Skjæret, teknologisjef i Betong Øst, er glad for å ha fått på plass Silje Gystad Ytterdal som ny FOU- og miljøleder.

Betong Øst styrker sin satsing på forskning, utvikling og miljø

Silje Gystad Ytterdal er ansatt som FOU- og miljøleder for Betong Øst. – Sammen med mine dyktige kollegaer er jeg overbevist om at dette blir en spennende reise, sier hun.

Silje Gystad Ytterdal ble ansatt hos Betong Øst 1. februar i fjor som markedsteknolog. Hun har jobbet med markedsrettet teknologiarbeid og blant annet deltatt aktivt i innkjøringsfasen i utviklingen av betongsammensetninger med knuste fjellmasser ved fabrikken på Lørenskog.

– Jeg fikk gleden av å delta aktivt i utviklingen av betongsammensetninger med knuste masser ved avdelingen i Lørenskog. Dette har vært svært lærerikt og utfordrende, og samtidig gitt mange gode erfaringer. Disse erfaringene tar jeg med meg inn i min nye rolle og Betong Øst sin videre satsning på fremtidens betonger, sier Gystad Ytterdal i en pressemelding.

Tross sin relativt unge alder har Gystad Ytterdal lang fartstid i bransjen og utviklet et solid nettverk i fagmiljøet. Hun er utdannet sivilingeniør ved NTNU med mastergrad innen betongteknologi. Tidligere arbeidet Gystad Ytterdal hos Multiconsult hvor hun blant annet var utleid til BaneNOR på prosjekt Follobanen for å bistå byggherren på rådgiversiden. Hun har flere verv i bransjen, hvor et av dem er som styremedlem i Yngres Betongnettverk (YBN).

– Vi så raskt hva som bor i Silje Gystad Ytterdal ved hennes inntreden hos oss. Stor faglig kompetanse og kapasitet, og ekstrem vilje til å kaste seg over nye utfordringer. Hun viste tidlig at vi måtte utnytte hennes ressurs enda bedre i bedriften. Vi har vært gode på utvikling i lang tid, men i takt med stadig ekspansjon av Betong Øst blir arbeidsoppgavene flere. Vi var nødt til å omorganisere for å løse de daglige utfordringer, samtidig som vi forsterker vårt miljø- og utviklingsarbeid. Hun er rett og slett en perfekt tilvekst for oss, sier teknologisjef Stefan Skjæret.

Powered by Labrador CMS