Øystein Nymoen (t.v.) er ny regionsjef for Betong Øst, og Øystein Bækkelien som er ny daglig leder.
Øystein Nymoen (t.v.) er ny regionsjef for Betong Øst, og Øystein Bækkelien som er ny daglig leder.

Nymoen ny regionsjef i Betong Øst

Øystein Nymoen (31) er ansatt som regionsjef for Betong Øst sin region på Innlandet. 31-åringen erstatter Øystein Bækkelien, som har gått over til stillingen som daglig leder.

Publisert

Øystein Nymoen, som er utdannet byggingeniør, kommer opprinnelig fra Hof i Solør. Han har de siste årene jobbet som anleggsleder for AF Bygg Oslo. Sammen med familien har han nå flyttet til Hamar der han får sin faste kontorplass på Betong Øst sitt kurs- og kompetansesenter. Betong Øst har sitt hovedkontor i Kongsvinger.

– Jeg gleder meg stort til å tiltre som ny regionsjef i Betong Øst. Tett oppfølging på byggeplasser, samt å være til stede for kunden, er noe som vil være høyt prioritert i min arbeidshverdag. Betong Øst sitt varemerke DØNN er en solid merkevare, og Betong Øst har god tillit i markedet. Jeg skal være med på å underbygge dette og vise våre kunder at vi lever opp til vårt varemerke og væremåte. Jeg takker for tilliten jeg har fått av Betong Øst og Øystein Bækkelien, og gleder meg til å være med å bidra til at Betong Øst fortsatt skal være Innlandets foretrukne leverandør av ferdigbetong og pumpetjenester, forteller Nymoen i en pressemelding.

Bækkelien mener det er viktig å ha fått på plass en regionsjef med lokal tilhørighet.

– Det er viktig for oss å få en regionsjef med lokal forankring og god faglig tyngde igjennom utdannelse og arbeidspraksis. Nymoen har en bred operativ ledererfaring, og blant mange gode kandidater til jobben skilte han seg tydelig ut. Ansettelsen underbygger Betong Øst sin tydelige strategi om å fortsette å være Innlandets ledende leverandør av ferdigbetong og pumpetjenester. Vi er veldig fornøyde med denne ansettelsen, understreker Bækkelien.

En av de første oppgavene som må tas tak i er detaljplanleggingen av Betong Øst sin topp moderne stasjonære fabrikk på Rudshøgda. Rudshøgda blir en viktig brikke i videre satsing på Innlandet. Det planlegges at fabrikken er ferdigstilt innen ett år.

Powered by Labrador CMS