Ludvig Langrekken kommer inn fra start mot Åsane. Han erstatter Martin Hoel Andersen, som har karantene.

Poengdeling mot Åsane

KIL klarte bare ett poeng borte mot Åsane. De hadde seieren i lomma til det gjensto 10 minutter. Da utlignet hjemmelaget til 2-2. Mac Laham og Per Magnus Steiring scoret for KIL.

Publisert Sist oppdatert

2. omgang

KIL tar avspark. Det er Mac Laham som sparker de siste 45 minuttene i gang.

46 min. KIL fortsetter å presse høyt.

46 min. Nok en gang skriker KIL på straffe. Det er Ludvig Langrekken som blir revet ned.

50 min. KILs femte hjørnespark i kampen. Ufarlig.

50 min. Hvilket mulighet! Adem Güven spilles gjennom av Mac Laham. Men skyter utenfor alene med keeper. Det skal være scoring!

52 min. Stor mulighet til hjemmelaget. Kanonredning av Riffi Mandanda!

Nå bølger spillet frem og tilbake.

56 min. Stor mulighet til hjemmelaget. I stolpen. Åsane mye bedre med nå.

57 min. Bytte KIL. Markus Aanesland inn for Langrekken.

58 min. Stor mulighet til Aanesland, som kunne ha scoret med sitt første spark på ballen. Ballen til corner.

58 min. 1-2. Per Magne Steiring header corneren i mål! Fikk en smell i duellen, men nordlendingen ristet det av seg, og er på beina igjen.

60 min. Nå skjer det mye. Åsane med ny god mulighet, men utenfor.

63 min. Nå er det mye nerve her. Hjemmelaget er langt bedre med i kampen, men KIL har tatt føringen.

64 min. Gult kort til KILs Even Bydal.

65 min. Frispark til Åsane i farlig posisjon.Skuddet går høyt over fra Kristoffer Larsen.

70 min. Bytte KIL. Adem Güven går av til fordel for løpsmaskinen Martin Tangen Vinjor.

71 min. Corner til Åsane. Riffi Mandanda bokser ballen ut av feltet.

73 min. Farlig innlegg fra Victor Grodås, men ingen KIL-spilleren som når ballen.

76 min. Gult kort til Markus Aanesland for å ha sparket ballen unna etter at dommer har blåst.

77 min. Ny stor mulighet til Åsane. KIL får gitt til corner. KIL rydder unna.

Nå er det Åsane som er det førende laget.

79 min. Ny corner til Åsane.

79 min. Even Bydal byttes ut. Harald Holter kommer inn.

81 min. 2-2. Ikke til å tro. Nok en gang mister KIL ledelsen i sluttminuttene. Først skyter de i stolpen, men en Åsane-spiller snapper ballen og setter returen i mål.

Nå skal det bli tøft å få med seg tre poeng hjem for KIL. De virker slitne, og det er hjemmelaget som kjører kampen.

86 min. Kamer Qaka skyter i stolpen! Var dette KILs mulighet til tre poeng?

89 min. Det ser ikke ut til at KIL klarer å løfte spillet høyere på banen.

90 min. Det legges til minimum 6 minutter

91 min. Aanesland er plutselig alene med keeper, men en dårlig touch gjør at keeper snapper ballen. Her burde han scoret!

94 min. Nå er det Hawaii, men muligheter begge veier.

96 min. Corner til Åsane

To minutter igjen av tilleggstiden.

Slutt 2-2.

1. omgang

Åsane tar avspark.

1 min. KIL åpner med høyt press. Tydelig at her skal det satses offensivt.

2 min. KIL snytt for soleklart straffespark da Adem Güven ble lagt i bakken. Svakt av dommer Jan Morten Tennøy!

2 min. 1-0. Åsane går rett i angrep og scorer. Målscorer: Kristoffer Larsen.

KIL har åpnet friskt, men har all grunn til å føle seg skuffet. I stedet for straffespark, kontret Åsane og scoret.

7 min. Farlig frispark fra Mac Lahm, men ingen KIL-spillere fikk tak i ballen.

12 min. 1-1. Frekt frispark fra Mac Lahm. Ekkelt sprett rett foran keeper og ballen går i mål. En liten keepertabbe, men fullt fortjent med 1-1.

14 min. Ser ut som om KIL ble snytt for straffespark nr 2 for dagen. Men assistentdommeren, som er godt plassert vinker ikke for hands.

18 min. KIL står høyt og presser Åsane. Kan gi rom bakover og kontringsmuligheter for hjemmelaget.

21 min. Små-farlig Åsane-skudd, som går over. Ser ut som om Riffi Mandanda har full kontroll på den.

23 min. Corner til KIL. Ender med skudd fra Laham, som går over. Laham er skuddkåt i i dag.

26 min. Denne gangen er det Åsane som roper på straffe, og det kunne vært blåst der. Dermed leder KIL 2-1 i å bli snytt for straffespark.

28 min. KIL presser Åsane til å gi bort et innkast høyt på banen.

28 min. Ny corner til KIL. Keeper plukker opp den.

32 min. Fint KIL-spill. Jalasto finner Langrekken, som legger igjen til Güven, som skyter over og utenfor. Svakt.

KIL har et spillemessig overtak og er mye på Åsanes banehalvdel. Men de store sjansene har uteblitt.

37 min. Gult kort til Åsane-kapteinen. Midtstopperen holder i Güven og river han i bakken.

38 min. Åsanes ubestridte toppscorer, Henrik Udahl, går av banen med det som ser ut som en strekk bak i låret. Hjemmelaget venter med å bytte.

40 min. Der kommer byttet, Udahl kommer ikke på banen igjen i dag.

42 min. Pålerud fyrer av et skudd med venstrefoten. Like utenfor.

44 min. Corner nr 3 for KIL.

44 min. Corneren lander på hodet til Steiring, som header over.

45 min. Kjempemulighet til KIL. Mac Laham spiller fri Güven. Han kommer litt skrått, og i stedet for å avslutte selv, legger han inn mot Langrekken, men en Åsane-forsvarer får en tå på ballen og gir til corner.

45 min. Legges til minimum to minutter.

Lagene går til pause med 1-1.

Oppsummering:

KIL har vært det beste laget. Det er nesten ikke så en skulle tro at dette laget ligger sist på tabellen. KIL burde gått til pause med ledelsen. Etter to minutter ble Adem Güven snytt for et soleklart straffespark. I stedet for straffe, kontret Åsane inn 1-0 ved Kristoffer Larsen, som takket nei til et tilbud fra KIL før sesongen. KIL utlignet ved Mac Laham, som forsøkte seg på en frekkis med et frispark fra 20 meter. Ballen fikk en lei stuss rett foran keeper, som klønet ballen i mål. KIL ble også snytt for en straffe da en Åsane-forsvarer handset i duell med Ludvig Langrekken. I rettferdighetens navn bør det nevnes at Åsane også skulle hatt et straffespark.

Hoel Andresen har scoret fem mål for KIL og fem mål for Øygarden, og er sånn sett den KIL-spilleren som har funnet veien til nettmaskene flest ganger i OBOS-ligaen denne sesongen. Adem Güven er riktignok toppscorer i KIL-trøya, med sine seks mål.

Kongsvinger-gutten Ludvig Langrekken kommer inn for Hoel Andersen, mens finnen Ville Jalasto erstatter Christian Røer i forsvaret. Ellers er det gledelig å se at Martin Tangen Vinjor er tilbake i troppen etter sin strekkskade.