Jesper Grundt fikk sin debut fra start i siste serierunde mot Ull/Kisa forrige sesong. Nå skal han være med på å løfte KIL opp igjen.
Jesper Grundt fikk sin debut fra start i siste serierunde mot Ull/Kisa forrige sesong. Nå skal han være med på å løfte KIL opp igjen.

Jesper (18) signerte proffkontrakt: – Det føles utrolig stort

Jesper Grundt fra Eidskog blir med KIL videre. Nå har han fått sin første proffkontrakt.

Publisert

– Han er uredd og har kvaliteter jeg tror vi skal få det mye moro med, var måten KIL-sjef Espen Nystuen beskrev unggutten etter debuten fra start mot Ull/Kisa i desember.

7. februar er det klart at Grundt skal være med på å løfte KIL opp igjen fra 2. divisjon. Han har nå signert sin første proffkontrakt.

– Det føles utrolig stort. Dette har vært et mål hele veien siden jeg vokste opp som KIL-supporter. Det å endelig oppnå det her gjør meg stolt, sier unggutten på KILs hjemmeside.

Nystuen har stor tro på at eidskogingen vil komme til å gjøre flere inntrykk dette kalenderåret.

– Jesper er en viktig signering og signalspiller for oss. Og grunnen til det er jo at vi fremdeles skal prioritere den satsingen på lokale spillere som vi har hatt i mange år. Jesper er den som er lengst frem av de lokale talentene vi har. Han aspirerer veldig til en plass i vår startellever, og med sitt talent så håper vi han kan slå ut i full blomst i år, sier han til KILs hjemmesider.

Grundt har til nå tre offisielle kamper for KIL. De to første før debuten fra start var mot HamKam og Sogndal tilbake i septemer.

Powered by Labrador CMS