Liam Sætre kan juble over fornyet tillit på U16-landslaget.
Liam Sætre kan juble over fornyet tillit på U16-landslaget.

Liam Sætre tatt ut på landslaget

Liam Sætre har fått fornyet tillit på U16-landslaget i ishockey. Nå får han skryt av landslagstreneren.

Publisert Sist oppdatert

Kongsvinger-gutten er i den norske troppen som har samling på Lørenskog 4.-8. november. Til daglig spiller han på U18-elitelaget til Kongsvinger. Liam var også med på samlingen i Skien tidligere i høst, og der gjorde han tydeligvis sine saker så bra at landslagstrener Pål Gulbrandsen vil se enda mer av 15-åringen.

– Liam virker til å være dedikert og målrettet, og var i god form da han var med oss på forrige samling. Der greide han seg bra, og jeg har lyst til å se mer av ham, sier Gulbrandsen til Mitt Kongsvinger.

Den tidligere treneren til Stavanger Oilers er U16-landslagstrener. Siden forrige samling i Skien, har Gulbrandsen krympet troppen noe.

– Det er færre spillere som er tatt ut på denne samlingen. Egentlig skulle vi spilt mot Latvia, men på grunn av koronasituasjonen blir ikke det noe av. Hvordan landslagssesongen blir er foreløpig i det blå. Vi må ta det som det kommer, sier han.

Store deler av troppen består av spillere fra klubber i Fjordkraftligaen. Hele troppen finner du på Norges Ishockeyforbunds hjemmeside.

Powered by Labrador CMS