Christina Lyle (foran) fra Natteravnene i Kongsvinger søker etter flere frivillige som ønsker å gå et par ganger i året. I bakgrunnen er Raymond Rotberget (t.v.) og Deniz Edvartsen.

Natteravnene mobiliserer: – Vi trenger mange, og mange er interessert

Natteravnene i Kongsvinger ser seg om etter flere på laget, og forsøker nå å rekruttere.

Publisert

Natteravnene ønsker å gjøre seg mer synlige i Kongsvinger, og ser derfor etter flere frivillige som ønsker å bidra. Det er snakk om å bidra et par ganger i året, og slik at det kan gå på rundgang trenger man mange frivillige.

– Akkurat nå vi er ca. 30 natteravner i Kongsvinger, men vi trenger mange flere, sier Christina Lyle til Mitt Kongsvinger.

Hun er styreleder for Natteravnene i Kongsvinger, og la onsdag ut et innlegg i Mitt Kongsvinger-gruppa om dette. Hun forteller at flere har vist sin interesse for å bidra.

– Etter at jeg la ut dette på Facebook har vi fått inn flere. Det er flere som har sendt meldinger og spurt oss. Det er tydelig at folk er interessert og motivert. Så må man ikke gå hver kveld hele året heller.

Det siste året har de vært lite ute grunnet pandemien, sett bort fra når det har skjedd ting i byen. For eksempel vår- og høstmarken, men Natteravnene ønsker å vise seg ofte både på dagtid og kveldstid.

– Vi går rundt i byen og vi prøver å hjelpe. Vi er sindige folk som prater med folk og vil hjelpe folk som trenger hjelp, sier Lyle.

– Vi er inne i et generasjonsskifte. Sånn sett hadde det vært fint å få inn yngre natteravner nå, forteller Lyle.

Powered by Labrador CMS