På mandag holdes impro-showet «Verdens nest kuleste forestilling» på Rådhusteatret

Riksteatret med familieforestilling: — Fredagskveld OG lørdagskveld OG bursdag på én gang

Mandag er Riksteatret tilbake på Rådhusteatret med et impro-show for hele familien. Når barna får være med og bestemme kan alt skje på scenen.

Under familieshowet «Verdens nest kuleste forestilling» kan små og store får være med på å bestemme hva som skal skje på scenen.

– Når barna får bestemme, kan alt skje, sier teatersjef Arne Nøs i en pressemelding.

– Vi inviterer hele familien på teater. Sammen med skuespillere i «Verdens nest kuleste forestilling» kan alle i salen få være med på å bestemme hva som skal skje på scenen, sier han.

På scenen står blant annet Helén Vikstvedt og Mats Eldøen, som mange kjenner fra humorprogrammer på NRK og NRK Super.

– «Verdens nest kuleste forestilling» er fredagskveld OG lørdagskveld OG bursdag på én gang. Så gøy at man aldri trenger å gå på teater igjen, sier Mats Eldøen, kunstnerisk ansvarlig ved Det Andre Teatret og skuespiller i forestillingen som nå besøker hele landet med Riksteatret.

Regissør for forestillingen er Tony Totino, som allerede på 1970-tallet var med på å starte fenomenet teatersport/improteater i Canada.

Catrine Frost Andersen, Ellen Bendu, Mats Eldøen, Helén Vikstvedt, Mats Holm, Deniz Kaya, Veslemøy Mørkrid, Mari O Thingelstad og Olli Wermskog utgjør de medvirkende på scenen.

Powered by Labrador CMS