Fikk ikke støtte av Statsforvalteren – men Taverna-innehaveren gir seg ikke

Taverna klaget til Statsforvalteren i Innlandet på vedtaket om midlertidig inndragning av skjenkebevillingen. Men fikk ikke medhold.

Publisert

Tilbakemeldingen fra Statsforvalteren, som er unntatt offentlighet, kom rett før påske. Til Glåmdalen sier innehaver Thomas Skjerpen at de ikke fikk medhold i klagen.

– Advokaten min jobber nå med saken, vi har ikke gitt oss, forteller Thomas Skjerpen til avisen, og sier vedtaket er litt skremmende og et overtramp.

Elektra Kongsvinger AS, som er selskapsnavnet, har fått totalt 14 prikker for brudd på alkoholloven og alkoholforskriften etter gjennomførte kontroller på stedet. Rapporten fra Securitas etter kontrollen i romjula var knusende, men Skjerpen og hans advokat mener det ikke finnes bevis og stiller seg uforstående til de påpekte bruddene og vedtaket om å inndra skjenkebevillingen i ni dager.

Innehaveren av Taverna mener det er et overtramp at han mister skjenkebevillingen for en periode på ni dager. Kommunestyret i Kongsvinger vedtok at inndragningen trer i kraft når den nasjonale skjenkestoppen er over.

Til tross for at skjenkekontrollerene har funnet brudd som i følge kommunen kvalifiserer til 14 prikker, sier Skjerpen til Glåmdalen at han ikke føler de har gjort noe galt.

Powered by Labrador CMS