Tre velfortjente KIL-poeng

To måneder tok det før KIL igjen klarte å fikse en ny seier i OBOS-ligaen. Og det skjedde på en overbevisende måte.

Publisert Sist oppdatert

KIL - RANHEIM 1-0 (0-0)

Mål:

1-0 Martin Hoel Andersen (55).

Gjemselund stadion, 600 tilskuere

Gult kort: Per Magnus Steiring, Riffi Mandanda, Ville Jalasto, Kamer Qaka - alle KIL.

Dommer: Svein Tore Sinnes.

KIL: Riffi Mandanda, Fredrik Pålerud, Per-Magnus Steiring, Edvard Skagestad, Ville Jalasto, Victor Grodås, Kamer Qaka, Even Bydal, Martin Tangen Vinjor, Adem Güven og Martin Hoel Andersen (Ludvig Langrekken fra 88. min).

KORT OM KAMPEN:

Martin Hoel Andersen ble matchvinner for KIL i det viktige oppgjøret mot Ranheim på Gjemselund lørdag ettermiddag. I det som var en uvant sjanserik kamp fra KILs side, fikk lysluggen sette inn vinnermålet etter 55 minutter.

Dette var KILs første seier på to måneder. Ikke siden bortekampen mot Ullensaker/Kisa 27. august har rødtrøyene tatt tre poeng (seier 2-0). KIL var det klart beste laget i kampen lørdag, og vant fullt fortjent.

Seieren var totalt den fjerde i årets OBOS-liga. Med disse tre poengene har KIL samlet totalt 18 poeng, og ligger nå nest sist i ligaen - kun ett poeng over Øygarden. Begge ligger på direkte nedrykksplass.

KIL hadde føringen i store deler av matchen, men ble presset absolutt mest på defensiven etter scoringen. Da var gjestene ivrige etter å skape muligheter, men kom likevel aldri helt til de store sjansene foran KIL-buret.

Vinnermålet kom altså etter 55 minutter da Martin Hoel Andersen ble spilt flott fri på venstrekanten, han fortsatte med kontroll og stor nok fart mot Ranheim-målet og fullførte med et velplassert skudd nede i keeperens venstre hjørne.

FØR PAUSE:

KIL kom veldig godt i gang i den svært viktige kampen mot Ranheim på Gjemselund.

I løpet av de første 20 minuttene var KIL det klart førende laget, og produserte ikke mindre enn tre godt kvalifiserte målsjanser.

Det beste av alt var at det ikke stoppet der. KIL fortsatte det offensive presset mot blåtrøyene fra Trøndelag, og fikk nesten uttelling da Adem Güven raget høyest i feltet etter 23 minutter. Ballen gikk i tverrliggeren.

Resten av omgang var preget av et velspillende og trygt KIL-lag, som det er lenge siden har skapt så mange gode sjanser og preget en kamp på denne overbevisende måten.