Magnus Bergersen (t.v.), Stine Andreassen og Anne Mette Holtmon har etablert nytt selskap sammen med Stine Solberg Buvarp, og har overtatt driften av Avencia Sport Club.

Sporty satsing i vanskelige tider

Ryktet om Avancia Sport Clubs død er sterkt overdrevet. Nye eiere overtok driften gjennom nytt selskap 1. november, og satser friskt i en tøff tid.

Publisert Sist oppdatert

Kvartetten Stine Andreassen, Anne Mette Holtmon, Stine Solberg Buvarp og Magnus Bergersen står bak det nye selskapet Trening, Helse og Trivsel AS, som nå driver Avancia Sport Club. De overtok driften etter Glut AS, som torsdag begjærte oppbud.

– Medlemmene vil ikke merke noen forskjell på kort sikt. Men vi jobber med å integrere treningssenteret i enda sterkere grad med Nemus – noe som vil gi våre medlemmer og kunder et enda bedre tilbud. Vi vil dra bedre nytte av de opplagte synergiene som ligger der, forteller Magnus Bergersen, som til daglig jobber som fysioterapeut ved Nemus – og som er eneste hanen i kurven til det «nye» senteret.

Magnus Bergersen påser at Lars Ovlien jobber riktig med apparatene.

– Jeg har med meg erfarne damer, sier han – og viser til at de tre andre eierne alle har jobbet ved Avancia siden dørene åpnet for første gang for 22 år siden.

Et av tilbudene til medlemmene er at de er garantert behandling hos Nemus senest i innen 48 timer om de trenger det.

– Men som regel går det fortere. Og vi jobber med å få på plass enda flere medlemsfordeler, supplerer Holtmon.

– Som fysioterapeut har jeg kunder som trenger opptrening. Da er jeg med dem og viser øvelser i starten, og så vil Stine (Andreassen) og Anne Mette følge dem opp videre. Det er en stor trygghet, poengterer Bergersen.

De nye driverne er opptatt av at dørene er åpne for alle. Å trene hos dem beskriver de som et lavterskeltilbud, og Avancia Sport Club har et tilbud nærmest fra dåp til død.

– Her skal og kan alle føle seg trygge. Det er tilrettelagt for rullestolbrukere. Vi sier at dette er et senter for alle. Vi har gruppetimer for mor-barn, saltimer for fra de som er 13 år og oppover, og vi har den eldre garde som trener her. Alle saltimer har sertifiserte instruktører, sier Andreassen, som sammen med Holtmoen står for den daglige driften.

Senteret er til en hvert tid bemannet. I disse utfordrende koronatider er det full bemanning, selv om de kjører halve klasser og maksimalt 10 personer i treningsstudioet.

– Trening er bra for helsen uansett korona eller ikke, sier Andreassen.

– Ja, selv om situasjonen ikke er optimal akkurat nå, så vil jo pandemien en dag ebbe ut. Vi har i snitt fem saltimer om dagen uka gjennom. Vi er fullbelagt, og setter opp ekstratimer når det er behov for det, forteller Holtmon.

– Er det utfordrende å ta hensyn til det strenge smittevernet?

– Vi er så heldige at vi ikke har hatt et skikkelig smittetrykk i Kongsvinger ennå. Det takker vi de som bor her for. Folk er flinke til å ta ansvar. Alle som skal trene med apparater får utdelt klut og sprit. Vi er opptatt av at det skal være trygt å trene her. Folk utenbys fra, for eksempel fra Oslo-regionen, får ikke trene her om de ikke kan dokumentere at de har testet seg, sier Holtmon, før hun haster inn til en ny gruppetime fredag ettermiddag.

Powered by Labrador CMS