Baker Patrick Smestad i aksjon med skolebrød som er klare for dekorering. Han og Silje Simonsen er klare for å gi Kongsvinger rykende ferske bakevarer.
Baker Patrick Smestad i aksjon med skolebrød som er klare for dekorering. Han og Silje Simonsen er klare for å gi Kongsvinger rykende ferske bakevarer.

Denne uken får du kjøpt boller og rundstykker i Bakeriet i Øvrebyen igjen

Publisert

— Vi hadde tenkt til å vente med åpning til den nye ovnen vår kom, men den siste uka har vært så kjip for oss alle, at vi bare kjører på med litt bakeglede. Fra og med onsdag kan du få kjøpt boller og rundstykker i Bakeriet igjen. Brød kommer når den nye ovnen kommer, skriver Bakeriet i Øvrebyen på Facebook mandag.

De to bakerne Patrick Smestad og Silje Simonsen viste seg fram for første gang lørdag formiddag, og innehaver Mari Søbye Østlid er godt fornøyd med å ha fått ansatt de to:

— Både Patrick og Silje har en kjempeerfaring etter å ha jobbet for Ivar the Cakemaker på Flisa. Han har gitt dem veldig gode attester. Både de og resten av oss gleder oss veldig til å komme igang igjen.

Powered by Labrador CMS