Kongsvinger kommune har deler ut tre priser innen kultur og frivillig arbeid. Nå kan du nominere din kandidat.

Fristen for å nominere til kommunale priser nærmer seg

Sitter du med tanker om å nominere noen til kommunens Kulturpris, Barna og ungdommens kulturpris eller Frivillighetsprisen så haster det. Fristen er 1. desember.

Publisert Sist oppdatert

Kongsvinger kommune hedrer ildsjeler eller lag/foreninger som har lagt ned en ekstra innsats. Den eldste prisen er Kulturprisen, som ble delt ut for første gang i 1978. Her kan du nominere personer/lag/institusjoner som har gjort en verdifull innsats innen kultursektoren i kommunen. Unntaksvis kan prisen tildeles noen som ikke hører hjemme i Kongsvinger, men som likevel har vært positiv og stimulerende for kulturlivet i kommunen. I fjor var det Lebiko ved DNT Finnskogen og Omegn som fikk prisen.

Barna og ungdommens kulturpris er rettet mot de som har gjort en verdifull innsats innen barne- og ungdomskulturen i kommunen. Kulturbegrepet kan her tolkes i videste forstand. I likhet med Kulturprisen kan også Barna og ungdommens kulturpris unntaksvis tildeles noen som ikke holder til i Kongsvinger. Kongsvinger Danseklubb ble tildelt prisen i fjor.

Frivillighetsprisen tildeles en initiativrik person, lokal forening eller gruppe, som med sine ideer og pågangsmot har bedret trivsel og livskvalitet for andre, samt bidratt til et mer åpent, aktivt og trygt samfunn. Karin Berg var fjorårets vinner av Frivillighetsprisen.

Samtlige prisvinnere får et diplom, et kunstverk og 10.000 kroner.

Fristen for å nominere kandidater er 1. desember og til e-post: postmottak@kongsvinger.kommune.no.

Powered by Labrador CMS