Kultur og frivillighet kan være så mangt. Nå er det opp til deg å komme med forslag på aktører som kan være fortjent til å motta en pris fra Kongsvinger kommune.

Snart blir det prisdryss - kom med dine kandidater!

Kongsvinger kommune skal dele ut tre priser i høst. Du kan være med på å bestemme hvem som får dem.

Publisert Sist oppdatert

Det er tid for å hedre noen av dem som har gjort en ekstra god innsats for kulturlivet og ellers bidratt til å holde aktivitetsnivået oppe i 2020.

Det har definitivt vært en krevende tid, med mange helt nye utfordringer underveis siden mars i år.

Kongsvinger kommune beskriver godt på sin hjemmeside hvem som kan være kandidater i de ulike kategoriene. Mitt Kongsvinger har derfor valgt å gjengi disse:

Kulturprisen

Her kan du komme med forslag på personer/lag/institusjoner som har gjort en verdifull innsats på kultursektoren innen kommunen. Unntaksvis kan prisen tildeles personer/lag som ikke hører hjemme i Kongsvinger kommune, men som likevel har virket positivt og stimulerende på kulturlivet i kommunen.

  • Prisene består av et diplom, et kunstverk, samt kr. 10.000,-.

Her finner du statutter for Kulturprisen.

Her finner du liste over tidligere prisvinnere.

Barna og ungdommens kulturpris

Her kan du komme med forslag på personer/lag/institusjoner som har gjort en verdifull innsats innen barne- og ungdomskulturen i kommunen. Kulturbegrepet må her tolkes i videste forstand. Unntaksvis kan prisen tildeles personer/lag som ikke hører hjemme i Kongsvinger kommune, men som likevel har virket positivt og stimulerende på barne- og ungdomskulturen i kommunen.

  • Prisene består av et diplom, et kunstverk, samt kr. 10.000,-.

Her finner du statutter for Barna og ungdommens kulturpris.

Her finner du tidligere prisvinnere.

Frivillighetsprisen

Prisen skal gis til en initiativrik person, lokal forening eller gruppe, som med sine ideer og pågangsmot har bedret trivsel og livskvalitet for andre, samt bidratt til et mer åpent, aktivt og trygt samfunn.

  • Prisene består av et diplom, et kunstverk, samt kr. 10.000,-

Her finner du statuttene for Frivillighetsprisen.

Her finner du tidligere vinnere av Frivillighetsprisen.

Forslag og innsendelsesfrist

Send inn ditt forslag med kandidatens navn og begrunnelse. Kun et forslag til mottaker per mailsending. Fristen for innsendelse av forslag er 1. desember 2020 til e-post: postmottak@kongsvinger.kommune.no

Powered by Labrador CMS